Tuto 157 Posted May 20, 2006 Lottomatica Roma - Montepaschi Siena Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 20, 2006 Kova, slabo si čuo. Valjda ti ovo dolje nešto znači Lineup - St Louis Cardinals Obrana (Infield) - St Louis Cardinals Obrana (Outfield) - St Louis Cardinals Pitching-Matchup - St Louis Cardinals Bullpen - St Louis Cardinals Sretno, Tuto Share this post Link to post Share on other sites
nebop 0 Posted May 20, 2006 za sutra Valur-Hafnarfj Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted May 20, 2006 Kova, slabo si čuo. Valjda ti ovo dolje nešto znači Lineup - St Louis Cardinals Obrana (Infield) - St Louis Cardinals Obrana (Outfield) - St Louis Cardinals Pitching-Matchup - St Louis Cardinals Bullpen - St Louis Cardinals Sretno, Tuto Ponavljam ... bjezite od kardinala veceras ... To ka Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 20, 2006 Očito i taj lik ne zna. Pošalju mu moj post pa ga pitaj neka ti objasni. Ali nema veze, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ti si pitao, ja ti odgovorio. Sretno u pronala Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted May 20, 2006 A bojim se staviti, hm, .. ma u biti idem ! Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted May 20, 2006 Očito i taj lik ne zna. Pošalju mu moj post pa ga pitaj neka ti objasni. Ali nema veze, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ti si pitao, ja ti odgovorio. Sretno u pronala Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 20, 2006 Nije bitno hoće li bacati Reyes ili će bullpen rješavati utakmicu. Reyes je njihov najveći 'pitching-prospect' i već je dokazao da mo Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted May 20, 2006 Lottomatica Roma - Montepaschi Siena Hvala Tuto. Lottomatica pobijedila a ja dobio. :o :o :o Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted May 20, 2006 Hvala, hvala. jesi ti šta igrao? Share this post Link to post Share on other sites