amigaland 0 Posted November 13, 2005 Pozdrav, Ovo je moj prvi post, nadam se ne i zadnji na ovom forumu. (195,5) toronto : seattle -tip 1 (under) cca. 1.80 (Stanleybet) Orlando - Cleveland -tip 1 cca. 3.50 (Stanleybet) Orlando igra doma nako tri gostujuće utakmice. Domaći se trenutno trebaju bojati gostujućeg LeBron James-a sa prosjekom od 29 koševa po utakmici. Zaustave li njega ovaj susret sigurno dobijaju jer imaju igrače koji posti Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 13, 2005 Pozdrav, Ovo je moj prvi post, nadam se ne i zadnji na ovom forumu. Sretno Nadam se i ja da ti nije zadnji! Welcome :P Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 13, 2005 Sacramento-New York - 1 @ 1.35 Po meni zicer kola. Iako je mali koef. Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted November 13, 2005 Uhhh, evo baš gledam sada rezultat Toronto - Seatle i gle, u drugoj četvrtini postigli 68 koševa. Hoće to hoće kada se ja kladim na under! pozdrav http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Share this post Link to post Share on other sites