Jump to content
Sign in to follow this  
Banega

11.09.2009.

Recommended Posts

E ljudi možda će biti glupo pitanje ali ovo mi je tek prvo takmičenje na bwin ali gdje je tabela za drugi dio takmičenja ako je uopšte ima??

E Hordašu, da si pročitao pravila znao bi tko je 'krivac' šta tablice nisu postavljene. Ljudi na forumu ne postavljaju tablice pa bih molio ubuduće da u sličnim slučajevima hitno šalješ PM kao što piše ispod svake tablice.

Lijep pozdrav.

Ova utakmica, Modena-Lecce, je definitivno najveće http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif od nogometa koje sam imao prilike vidjeti.22 pič... na terenu, cvile i valjaju se nakon svakog faula.Imao sam razbijenu arkadu milijun puta, a tipa očešu po nosu i cvili ko pizd...Ovi smrdljivi Brazilci bi dobili lakat u zube svi do jednoga.Što je fulao ovaj kreten Angelo u jedinoj izglednoj prilici drugog poluvremena, ja da sam mu suigrač ili trener, izbio bih ga iz čarapa.Lik dobije loptu s lijeve strane na desetak metara i bez da se okrene prema golu, isprva ju šutne lijevicom u p..mat...

Onda šest minuta produžetka zak...

Do sada mi je najgori nogomet bilo finale Kupa Hrvatske 2003, Dinamo protiv Varteksa, al ovo je kruna svih kruna.Rijetko kad izgubim živce, al ovakve me stvari ubiju u pojam.

P.S:

Čestitam RobertH na odigranom X, i Euru na Cibaliji http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif