Tuto 157 Posted May 20, 2006 ATP Hamburg - polufinale 13:30 - Robredo, T - Ančić, M Moj tip: Ančić Tečaj: 2,91 Ulog: 6/10 Kladionica: Pinnacle Do sada su se susreli svega jednom, 2004. u kvalifikacijama Milana i Mario je pobjedio 2:0. U dosadašnjem dijelu trunira Robredo je 'lako' prolazio, dok je Mario prolazio kroz prave 'trilere'. Kada se uspore Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 20, 2006 Evo mojih prognoza Robredo Tommy - Super Mario Tip:2 Tečaj:2,60 expect Vrijeme:13:55 Analiza: Mario vodi u me Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted May 20, 2006 Krivi tip si stavio kod ančića i robreda... Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted May 20, 2006 Niti Stepanek se do sada nije puno mučio. Prva tri kola je prošao sa lakoćom, da bi tek protiv Mirnyija!! čupao susret u trećem setu. Stepanek je do sada jako malo griješio, a pored ostalog, slu Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 20, 2006 Stepanek je dobia Mirnyia 2:0 u setovima (7:6 6:1) Imaš pravo. Krivo vidio i ispravio. Hvala, Tuto Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted May 20, 2006 ATP Hamburg - polufinale 13:30 - Robredo, T - Ančić, M Moj tip: Ančić Tečaj: 2,91 Ulog: 6/10 Kladionica: Pinnacle 12:00 - Acasuso, J - Stepanek, R Moj tip: Stepanek Tečaj: 2,70 Ulog: 6/10 Kladionica: Pinnacle Tuto Ja mislim da ako ćete se kladiti na ančića i stepaneka više se isplatiti točan rezultat 2:1 u njihovu korist jer je puno veći tečaj a nema šanse da bez muke dobiju ovakve mečeve... Nije potrebno citirati cijeli tekst. Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 21, 2006 Robredo Tommy - Super Mario Tip:2 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Tečaj:2,60 expect Vrijeme:13:55 Analiza: ... Martina Hingis - Venus Williams Tip:1 :P Tečaj:2,02 gb Vrijeme:16:00 Analiza: ... nisam sve citirao poslušao sam Tuta Share this post Link to post Share on other sites