tvicenti 7 Posted September 17, 2009 (edited) Ne znam meni to izgleda da se Turci nas boje ali koliko su naši pokazali nemaju baš nekog razloga, ajde istina je da smo ih dva puta razvalili kod njih doma. Nego moje mišljenje je da mi prolazimo Sloveniju, bit će gusto ali mislim da će Slovenci biti cijelo vrijeme u zaostatku. Vjerujem da će nas podcijeniti, ipak je to sve sličan mentalite(balkanski)!!! Edited September 17, 2009 by tvicenti Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted September 17, 2009 Dobro jutro! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted September 17, 2009 dobro jutro! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted September 17, 2009 opet me je krenuo niz promasaja! koma Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted September 17, 2009 sretno svima danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 17, 2009 Dobro jutro ekipica! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted September 17, 2009 Dobro jutro... Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted September 17, 2009 (edited) Ajmo danas na Ligu Evrope i 1/4 kosarke PE. Edited September 17, 2009 by euro Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 17, 2009 danas svima više sreće nego jučer... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted September 17, 2009 Dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 17, 2009 Ne znam meni to izgleda da se Turci nas boje ali koliko su naši pokazali nemaju baš nekog razloga, ajde istina je da smo ih dva puta razvalili kod njih doma. Nego moje mišljenje je da mi prolazimo Sloveniju, bit će gusto ali mislim da će Slovenci biti cijelo vrijeme u zaostatku. Vjerujem da će nas podcijeniti, ipak je to sve sličan mentalite(balkanski)!!! Dobar dan svima na kafani..... Tvicenti,možda si slabo spavao kao ja ili si uvijek optimista??? Neka bude po tako kako si napisao ali priznaj,da su vaši košarkaši u slaboj formi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted September 17, 2009 Realno ,Slovenija je u boljoj formi ali..... lopta je okrugla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 17, 2009 Dobar dan, ili jutro kako vec Danas ima dosta fudbala, ali ono sto me plasi jeste da danas mora biti i dosta nerealnih rezultata s obzirom da su u poslednja dva dana prilicno bili realni rezultati u ligi sampiona Quote Share this post Link to post Share on other sites