Banega 12 Posted September 17, 2009 Dobro vece Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 17, 2009 Srbija u polufinalu evropskog, Galata vodi 3:0 protiv Panate, ocekivano s moje strane , Rajkard je preporodio tim Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 17, 2009 Lose danas, evo i Dinamo gubi?? Mislim da ce i Partizan tako proci .idem ne neku 2 za sitnije pare .Bar da se povratim! Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 17, 2009 Koja smo mi klasa optimist... Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted September 17, 2009 interesantno da niko nije pogodio ni dinamo ni hamburg u unibet natjecanju Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted September 17, 2009 Koji su to jadnici ne mogu vjerovati..nek se okane europskog nogometa za sva vremena!! U jednu ruku mi je i drago šta je Dinamo izgubio,jer su mi se vec popeli na k.. s njihovim sad ćemo sad ćemo!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted September 17, 2009 (edited) gotovo bravo još jednom za Dinamo!! Edited September 17, 2009 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 17, 2009 Kakvi rezultati, znao sam da ce biti ludo veceras Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted September 17, 2009 Vjerojatno će danas biti iznenađenja...nažalost. Bilo bi prelijepo da opet budu realni rezultati,ali... znao sam...ali sam svejedno donirao Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 17, 2009 Jedino Djenova onako realno dosla. Pa i Fulam i Sporting a ovo drugo sve kontra mog misljenja. Pravi pacer sam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted September 17, 2009 Tko je danas dobio na kladi, kapa dolje i naklon do poda... Osim Genoe, svi favoriti krivo!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 17, 2009 Sem Djenove i donekle Sportinga, mada sam ja tu ocekivao X, u 12 utakmica nista nije doslo kako treba. Kladare masno trljaju ruke, dobit 54 miliona 277 hiljada evra Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 17, 2009 I Van Dammu je prekipilo!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 17, 2009 (edited) Mislim da sam sve fulala Bolje bi bilo da sam zakasnila.... hahahah nisam... Partizan još nije odigrao svoje.. ludnica Dwiz možemo li poništiti ovo kolo... nije regularno svi smo se ispromašivali.. Edited September 17, 2009 by m&m Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 17, 2009 Što se tiče ove novine sa dvadeset osam sudaca na utakmici je hebeno učinkovito.Trebali su stavit i dva linijska na skuterima da voze u rikverc na retrovizore i suđenje bi bilo isto..U p.. m.. Quote Share this post Link to post Share on other sites