PERKAN 18 Posted September 17, 2009 Dobar dan i uspesan pohod na Ligu Europe, Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted September 17, 2009 Dobar i uspješan dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted September 17, 2009 Dobar dan svima na kafani..... Tvicenti,možda si slabo spavao kao ja ili si uvijek optimista??? Neka bude po tako kako si napisao ali priznaj,da su vaši košarkaši u slaboj formi... Nisam spavao, radio sam! Nego nisi Hrvatski košarkaši u slaboj formi nego u užasnoj, ali ja ipak vjerujem da imamo za nijansu jaču momčad od vas ipak imam dužu klupu koja uvijek može uskočiti a Slovenci su došli bez nekih ozlijeđenih zvijezda! Tako da vjerujem da nam mora krenuti jer to stvarno nije loša momčad što više to su sve odlični igrači koji igraju po vrhunskim klubovima i u prvim petorkama čak!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted September 17, 2009 Nisam spavao, radio sam! Nego nisi Hrvatski košarkaši u slaboj formi nego u užasnoj, ali ja ipak vjerujem da imamo za nijansu jaču momčad od vas ipak imam dužu klupu koja uvijek može uskočiti a Slovenci su došli bez nekih ozlijeđenih zvijezda! Tako da vjerujem da nam mora krenuti jer to stvarno nije loša momčad što više to su sve odlični igrači koji igraju po vrhunskim klubovima i u prvim petorkama čak!!! Ima tu dosta toga s čim se slažem - kao da smo u užasnoj formi, da imamo dužu klupu (bez Nicevića i Lončara bi ispali ) i stvarno nam mora bolje krenuti. Da imamo jaču momčad, e tu se baš i nebi složio - Slovenci su jaki i tu ne bi dao nikome prednost. Samo je veliki hendikep ne igranje Dragiča i Smodiša i jedino u tome vidim neku šansu za nas. Slovenci su apsolutni favoriti i trenutno u kakvoj su formi obje ekipe bolji od nas desetak razlike, ali ako se naši saberu i odigraju napokon jednu dobru utakmicu moglo bi biti svašta. Utakmica bi trebala biti u egalu do kraja i odlučivati će jedna ili dvije lopte... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted September 17, 2009 Nego jedva čekam taj petak da dođe, da odem na tekmu Medveščak - Olimpija!!! Bit će opet ludinica, cijela dvorana je već OPET rasprodana!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted September 17, 2009 Gledao sam ponudu i nasao sam dva dosta dobra para... 1 - 14:00 - Van der Voort V. - Lloyd C. 1 @ 1.80 / Pikado 2 - 16:40 - D.Prokopcov - F.Tugweel 2 @ 2.10 /Ping Pong 15:30 Van der Voort V. - Walsh M. / Pikado Expekt 2,40 - 1,50 Jetbull 1,52 - 2,35 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted September 17, 2009 Danas od Eurobasketa: Rusija-Srbija tipovi: 2, under Francuska-Španjolska tip: 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 17, 2009 Gledao sam ponudu i nasao sam dva dosta dobra para... 1 - 14:00 - Van der Voort V. - Lloyd C. 1 @ 1.80 / Pikado 2 - 16:40 - D.Prokopcov - F.Tugweel 2 @ 2.10 /Ping Pong 15:30 Van der Voort V. - Walsh M. / Pikado Expekt 2,40 - 1,50 Jetbull 1,52 - 2,35 Sretno s pikadom.Ja ga izbjegavam i kad igra The Power.To sr... može svakako završit Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 17, 2009 Dobar Dan :uredu: Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 17, 2009 Valjda danas neće bit nekih iznenađenja.Kao što je Bane rekao, bilo je dosta realnih rezultata u LP, pa bi danas lako moglo... Valjda neće.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 17, 2009 Dobar dan dobri ljudi. Nek vam je sa srećom danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 17, 2009 Danas od Eurobasketa: Rusija-Srbija tipovi: 2, under Francuska-Španjolska tip: 2 Potpuno se slažem. Iako su Španci loše do sad igrali, mislim da će krenuti baš kad je najpotrebnije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 17, 2009 Dobar dan i uspesan pohod na Ligu Europe, Ja odigrao na Dinamo i Partizan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted September 17, 2009 1 euro free my bet izvolite Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted September 17, 2009 1 euro free my bet izvolite thx Quote Share this post Link to post Share on other sites