Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo da otvorim novu temu i da zapisem nesto, posto stalno ostavljam poslednji post u prethodnoj temi u poslednjih nekoliko dana. Svi spavaju :nije:

Za nocne ptice , ako neko naleti

Comunicaciones - Real Espana 2@3.50 :uredu:

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobro jutro,

Sto veli koleginica m&m danas preskok jer juce je bio pravi potop na racunima na online a bome i u jednoj zemaljskoj.

Danas mozda vredi pokusati kosarku na Hrvatsku i Grcku.Francuzi su juce ispali sa jednim porazom a Spanija i Srbija sa dva u polufinalu.

Srecno danas

:nije:

Posted

Moram jedan prigovor iznijet!

smeta me to sto parove jako kasno postavljate (UNIBET natjecanje) i mnogi nisu u mogucnosti ili su ubjedeni da nece biti za taj dan postavljeno nista od Dwiza pa ljudi poslje podne vise ne svracaju u forum! ili je to neki zajeb da bi sto manje njih postavilo parove pa da bi pojedinci medusobno smanjili konkuranciju i medusobno podjelili nagrade!!!

ako je tako stvarno mi je zao i mislim da forum vise nije ono sto je do prije godinu dana bio, sve je otislo u k..! Polako gubim volju i mislim da cu odustati od druzenje ovdje!!!

pozdrav svima i sretno!!!!! sportandlove