El-Maestro 3 Posted September 20, 2009 Nijedan X 25` Seria A Quote Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted September 20, 2009 ...a ako se dva zaglave? Izbijaš dok ne pobjediš ti ili alkohol Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted September 20, 2009 Dobar dan ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted September 20, 2009 listam jedan forum i neprestano se smijem jednom ludjackom komentaru: Cetvrta cetvrtina:Jure Zdovc trazi time-out. Dolaze svi igraci oko njega. Zdovc zove i sudije da se svi konsultuju kako da igraju protiv nas Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 20, 2009 listam jedan forum i neprestano se smijem jednom ludjackom komentaru: Cetvrta cetvrtina:Jure Zdovc trazi time-out. Dolaze svi igraci oko njega. Zdovc zove i sudije da se svi konsultuju kako da igraju protiv nas hHHhahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 20, 2009 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted September 20, 2009 Pozdrav svima. Danas sam na berbi grožđa tako da je kladionica malo po strani... Quote Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted September 20, 2009 Pozdrav svima. Danas sam na berbi grožđa tako da je kladionica malo po strani... Izgleda da su ovaj vikend svi u berbi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 20, 2009 Klin se klinom izbija! Klin se klinom izbija, ali rupa ostaje Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 20, 2009 Pozz... Došao jedva kući sa derbija izmedju Mure i Primorja(1:1)!! Bilo je puno zanimljivosti , 4500 gledalaca ; 1 karton u 13.minuti za našeg igrača, sudac više nije znao šta sudi.... bili su i policajci sa i odveli pun kufer a zanimljivo je bilo i na igralištu gdje su obojica trenera Primož Gliha i Vjekoslav Lokica međusobno :argue: i malo je došlo do incidenta.... Naš klub će tako ili tako biti kažnjen jer je jedna budala zamalo pogodio stranskog suca sa bocom i malo smo jer smo mislili,da će sudac prekinuti utakmicu..... Ipak i ide sucu, policajcima čistu DESETKU imaju BLACK GRINGOSI koji su bili fenomenalni...... puno baklada, dima, rola i veliku zastavu NK MURA - jedan MINUS je samo što je jedan Gringos "vužgu" i mogli su doči vatrogasci,da su pogasili vatru Toliko iz MS...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted September 20, 2009 Pozz... Došao jedva kući sa derbija izmedju Mure i Primorja(1:1)!! Bilo je puno zanimljivosti , 4500 gledalaca ; 1 karton u 13.minuti za našeg igrača, sudac više nije znao šta sudi.... bili su i policajci sa i odveli pun kufer a zanimljivo je bilo i na igralištu gdje su obojica trenera Primož Gliha i Vjekoslav Lokica međusobno :argue: i malo je došlo do incidenta.... Naš klub će tako ili tako biti kažnjen jer je jedna budala zamalo pogodio stranskog suca sa bocom i malo smo jer smo mislili,da će sudac prekinuti utakmicu..... Ipak i ide sucu, policajcima čistu DESETKU imaju BLACK GRINGOSI koji su bili fenomenalni...... puno baklada, dima, rola i veliku zastavu NK MURA - jedan MINUS je samo što je jedan Gringos "vužgu" i mogli su doči vatrogasci,da su pogasili vatru Toliko iz MS...... Odlično i slikovito....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted September 20, 2009 Pozz... Došao jedva kući sa derbija izmedju Mure i Primorja(1:1)!! Bilo je puno zanimljivosti , 4500 gledalaca ; 1 karton u 13.minuti za našeg igrača, sudac više nije znao šta sudi.... bili su i policajci sa i odveli pun kufer a zanimljivo je bilo i na igralištu gdje su obojica trenera Primož Gliha i Vjekoslav Lokica međusobno :argue: i malo je došlo do incidenta.... Naš klub će tako ili tako biti kažnjen jer je jedna budala zamalo pogodio stranskog suca sa bocom i malo smo jer smo mislili,da će sudac prekinuti utakmicu..... Ipak i ide sucu, policajcima čistu DESETKU imaju BLACK GRINGOSI koji su bili fenomenalni...... puno baklada, dima, rola i veliku zastavu NK MURA - jedan MINUS je samo što je jedan Gringos "vužgu" i mogli su doči vatrogasci,da su pogasili vatru Toliko iz MS...... Barem nije bilo dosasno Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted September 20, 2009 Dobro vece ljudi Danas sam se dvoumio izmedju Leverkusena i Srbije i ja stavim leverkusen na tiket i puknem Da li ce mi biti krivo sto nisam stavio Srbiju to cu tek da vidim ali osjecaj mi kaze da sam se sj.. sto sam odigrao svabe Inace isplata je trebala biti oko 70 eura Quote Share this post Link to post Share on other sites