m&m 2 Posted September 23, 2009 Imaju nekih problema ni ja nisam mogao da uplatim ni kod njih ni na Unibet-uMože bit... Al ova njihova poruka me stvarno nasmijala... koja ironija! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted September 23, 2009 Expekt: This tournament is reserved for beginner players only. As an experienced player, you can play at the regular tournaments. evo ne daju mi da igram... pojma nemaju! To ti znači da su ti istekla tri mjeseca koja ti daju kao novom članu da igraš freerolove kod njih!!! I kod mene isto to piše!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 23, 2009 To ti znači da su ti istekla tri mjeseca koja ti daju kao novom članu da igraš freerolove kod njih!!! I kod mene isto to piše!!! I pretpostavila sam da je tako nešto! Ma nema veze.. nasmijalo me Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted September 23, 2009 Pitanje za Admine foruma: Dwiz u Tuto Clan ovog foruma zvani littlepimpm mi je poslao PM u kome je naveo ime moje banke i grad u kome se nalazi! Ovi podaci mogu samo da se vide na internet kladionicama. Siguran sam u to da ove podatke znaju Admini ovog foruma Dwiz i Tuto. Doticni su mogli da dodju do tih podataka prilikom davanja mog broja racuna na Expekt kladionici, kako bi mi uplatili osvojenu nagradu. Zahtevam objasnjenje Admina ovog foruma zasto otkrivaju takve poverljive informacije!!!! I PONOVALJAM DA JE LITTLEPIMP TE PODATKE SAMO MOGAO DA DOBIJE OD ADMINA OVOG FORUMA JER SU TO PODACI MOJE VISA ELECTRON KARTICE KOJU KORISTIM PRILIKOM UPLATE NOVCA NA KLADIONICU. MOLIM OBJASNJENJE ADMINA. Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 23, 2009 Pitanje za Admine foruma: Dwiz u Tuto Clan ovog foruma zvani littlepimpm mi je poslao PM u kome je naveo ime moje banke i grad u kome se nalazi! Ovi podaci mogu samo da se vide na internet kladionicama. Siguran sam u to da ove podatke znaju Admini ovog foruma Dwiz i Tuto. Doticni su mogli da dodju do tih podataka prilikom davanja mog broja racuna na Expekt kladionici, kako bi mi uplatili osvojenu nagradu. Zahtevam objasnjenje Admina ovog foruma zasto otkrivaju takve poverljive informacije!!!! I PONOVALJAM DA JE LITTLEPIMP TE PODATKE SAMO MOGAO DA DOBIJE OD ADMINA OVOG FORUMA JER SU TO PODACI MOJE VISA ELECTRON KARTICE KOJU KORISTIM PRILIKOM UPLATE NOVCA NA KLADIONICU. MOLIM OBJASNJENJE ADMINA. ove podatke nemožeš ni sam vidjeti kad se logiraš, čak ni uposlenici onlinekladionica nemaju pristup... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 23, 2009 Skoro... mogao bi te ......osvajati..... vi ostali ne pričati sve naokolo.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 23, 2009 Pitanje za Admine foruma: Dwiz u Tuto Clan ovog foruma zvani littlepimpm mi je poslao PM u kome je naveo ime moje banke i grad u kome se nalazi! Ovi podaci mogu samo da se vide na internet kladionicama. Siguran sam u to da ove podatke znaju Admini ovog foruma Dwiz i Tuto. Doticni su mogli da dodju do tih podataka prilikom davanja mog broja racuna na Expekt kladionici, kako bi mi uplatili osvojenu nagradu. Zahtevam objasnjenje Admina ovog foruma zasto otkrivaju takve poverljive informacije!!!! I PONOVALJAM DA JE LITTLEPIMP TE PODATKE SAMO MOGAO DA DOBIJE OD ADMINA OVOG FORUMA JER SU TO PODACI MOJE VISA ELECTRON KARTICE KOJU KORISTIM PRILIKOM UPLATE NOVCA NA KLADIONICU. MOLIM OBJASNJENJE ADMINA. Pa nisi Dwizu davao broj kartice kojom uplaćuješ.. samo username ili ID broj kod kladionice... Ne vjerujem da oni imaju išta s tim.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 23, 2009 mogao bi te ......osvajati..... vi ostali ne pričati sve naokolo.... Postalo je opasno tu, svašta se sazna! Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted September 23, 2009 Kakve su ovo gluposti? pa ako Dwiz i Tuto znaju samo korisničko ime, kakve to veze ima s visom electon?? Onda ti je netko trebao provaliti lozinku na Expekt-u. Jesi lozinku davao kome ti je pitanje, a ne username... Username je najmanji problem - sjedni za poker stol = ljudi imaju username ko na kladionici, za to ti ne treba nikakva teorija zavjere i puno mudrovanja. I ne znam razlog zašto bi davali username ikome, a pogotovo dotičnom (koliko sam shvatio da nisu u bajnim odnosima-nagađam jer neznam ništa o prošlim događanjima, zašto su zavađeni ili nisu) Malo razmisli pa onda optužuj... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_redcard.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted September 23, 2009 Pa nisi Dwizu davao broj kartice kojom uplaćuješ.. samo username ili ID broj kod kladionice... Ne vjerujem da oni imaju išta s tim.... Baš sam mu htio ponuditi i ja odgovor takve prirode..ali preduhitrila si me!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_redcard.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted September 23, 2009 I ja sam slično pisao, pa me m&m preduhitrila Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted September 23, 2009 (edited) ove podatke nemožeš ni sam vidjeti kad se logiraš, čak ni uposlenici onlinekladionica nemaju pristup... i to jer meni npr piše ovaki Electron 4140**** ****3016 pa ti otkrij broj,a tako piše svima svugdje gdje god je registrirana kartica!! ..a cVc da ni ne spominjem! Edited September 23, 2009 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted September 23, 2009 (edited) Pitanje za Admine foruma: Dwiz u Tuto Clan ovog foruma zvani littlepimpm mi je poslao PM u kome je naveo ime moje banke i grad u kome se nalazi! Ovi podaci mogu samo da se vide na internet kladionicama. Siguran sam u to da ove podatke znaju Admini ovog foruma Dwiz i Tuto. Doticni su mogli da dodju do tih podataka prilikom davanja mog broja racuna na Expekt kladionici, kako bi mi uplatili osvojenu nagradu. Zahtevam objasnjenje Admina ovog foruma zasto otkrivaju takve poverljive informacije!!!! I PONOVALJAM DA JE LITTLEPIMP TE PODATKE SAMO MOGAO DA DOBIJE OD ADMINA OVOG FORUMA JER SU TO PODACI MOJE VISA ELECTRON KARTICE KOJU KORISTIM PRILIKOM UPLATE NOVCA NA KLADIONICU. MOLIM OBJASNJENJE ADMINA. Ali i tu mi nešto smrdi prvo si rekao da je u pitanju samo ime banke i grad a na kraju maltene i koj broj gaća nosiš?! Daj se ti malo izjasni,i zašto ti je to litlpimp uopće slao..da te ucjenjuje..ne kužim??!! pfff ne kužim sad ko je u ovoj priči hacker!! Edited September 23, 2009 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 23, 2009 Jutro je pametnije od večeri... Ja vas pozdravljam... m&m spava http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_redcard.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 23, 2009 i mene zafitiljalo...prave zakulisne radnje, teorije zavjere, hakiranja, odmetnici, mali spolni organi se spominju..... materijala za jedan fensi filmić..... Quote Share this post Link to post Share on other sites