ivemali 2 Posted September 24, 2009 http://sport.dnevnik.hr/clanak/nogomet/fun...cu-zagrebu.html !!!Moglo bi ovo otić u blokadu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 24, 2009 Čestitke! e hvala, hvala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted September 24, 2009 Kao splićanin osjećam obavezu ograditi se od izjava one nepogode kod Ace Stankovića nekidan. Ja kao doseljenik u Split, mješanac bodula i vlajine bi rađe da mi zet bude Zoran Sretenović ili Božo Maljković nego Kerum ili neko od njegove familije (alb. qerum-goljo). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 24, 2009 Pitanje za Tuta, moderatore, administratore...: je li mogu ja dobit kredit, tj. ako budem 1. ovaj mjesec u expekt igri dobit nagradu pa da mi se to odbije sljedeći mjesec? Nekim čudom sam upao u nagrađene prošli mjesec jer drage kolege nisu skupile dovoljan broj postova i sad su mene utopili. Ako ne može, ne može, ne gori.Ja bih vam svima, prošlomjesečnim padobrancima koji ste slučajno upali u nagrade, te iste i dodijelio ovaj mjesec po zasluzi, ali ...Stoga, jedan PM Dwizu možda bi razriješio trilemu (ivemali, tvicenti, m&m). Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 24, 2009 Evo jednog malog predloga za danas: 18.00 Helsingborg - AIK tip 2 @2.60 expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 24, 2009 Evo jednog malog predloga za danas: 18.00 Helsingborg - AIK tip 2 @2.60 expekt Budući je boldiran, znači prolazi. Odigrano. Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted September 24, 2009 Evo jednog malog predloga za danas: 18.00 Helsingborg - AIK tip 2 @2.60 expekt http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif zanimljiv par kolega ,ali henrik larson se vratio proslo kolo a i helsinborg je u opasnoj seriji poraza tako da je moja preporuka oprezno sa ulogom Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted September 24, 2009 Kao splićanin osjećam obavezu ograditi se od izjava one nepogode kod Ace Stankovića nekidan. Ja kao doseljenik u Split, mješanac bodula i vlajine bi rađe da mi zet bude Zoran Sretenović ili Božo Maljković nego Kerum ili neko od njegove familije (alb. qerum-goljo). jako lijepo od tebe nego interesuje me sta je bodul i vlajina? Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted September 24, 2009 pozdrav i od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 24, 2009 Ajd do sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 24, 2009 nego interesuje me sta je bodul i vlajina? bodul - naziv za otočana (čovjeka koji živi na otoku). Može biti i škrti otočan. Ovdje može biti Hvaranin.vlajina - žena iz zaleđa Splita (Klis, Sinj, Trilj). Inače Velika Vlajina ((1780 m)) najviši vrh hercegovačke planine Čabulja. Možda je sada štogod jasnije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 24, 2009 bodul - naziv za otočana (čovjeka koji živi na otoku). Može biti i škrti otočan. Ovdje može biti Hvaranin. vlajina - žena iz zaleđa Splita (Klis, Sinj, Trilj). Inače Velika Vlajina ((1780 m)) najviši vrh hercegovačke planine Čabulja. Možda je sada štogod jasnije. wikituto Quote Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted September 24, 2009 bodul - naziv za otočana (čovjeka koji živi na otoku). Može biti i škrti otočan. Ovdje može biti Hvaranin. vlajina - žena iz zaleđa Splita (Klis, Sinj, Trilj). Inače Velika Vlajina ((1780 m)) najviši vrh hercegovačke planine Čabulja. Možda je sada štogod jasnije. Ovaj forum postaje i poučan Quote Share this post Link to post Share on other sites