Jump to content

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kao splićanin osjećam obavezu ograditi se od izjava one nepogode kod Ace Stankovića nekidan.

Ja kao doseljenik u Split, mješanac bodula i vlajine bi rađe da mi zet bude Zoran Sretenović ili Božo Maljković nego Kerum ili neko od njegove familije (alb. qerum-goljo).

Posted

Pitanje za Tuta, moderatore, administratore...: je li mogu ja dobit kredit, tj. ako budem 1. ovaj mjesec u expekt igri dobit nagradu pa da mi se to odbije sljedeći mjesec? Nekim čudom sam upao u nagrađene prošli mjesec jer drage kolege nisu skupile dovoljan broj postova i sad su mene utopili. Ako ne može, ne može, ne gori.

Ja bih vam svima, prošlomjesečnim padobrancima koji ste slučajno upali u nagrade, te iste i dodijelio ovaj mjesec po zasluzi, ali ...

Stoga, jedan PM Dwizu možda bi razriješio trilemu (ivemali, tvicenti, m&m). :uredu:

Posted

Evo jednog malog predloga za danas:

18.00 Helsingborg - AIK tip 2 @2.60 expekt

Budući je boldiran, znači prolazi. Odigrano. :uredu:
Posted

Kao splićanin osjećam obavezu ograditi se od izjava one nepogode kod Ace Stankovića nekidan.

Ja kao doseljenik u Split, mješanac bodula i vlajine bi rađe da mi zet bude Zoran Sretenović ili Božo Maljković nego Kerum ili neko od njegove familije (alb. qerum-goljo).

jako lijepo od tebe :uredu:

nego interesuje me sta je bodul i vlajina?

Posted

nego interesuje me sta je bodul i vlajina?

bodul - naziv za otočana (čovjeka koji živi na otoku). Može biti i škrti otočan. Ovdje može biti Hvaranin.

vlajina - žena iz zaleđa Splita (Klis, Sinj, Trilj). Inače Velika Vlajina ((1780 m)) najviši vrh hercegovačke planine Čabulja.

Možda je sada štogod jasnije. :uredu:

Posted

bodul - naziv za otočana (čovjeka koji živi na otoku). Može biti i škrti otočan. Ovdje može biti Hvaranin.

vlajina - žena iz zaleđa Splita (Klis, Sinj, Trilj). Inače Velika Vlajina ((1780 m)) najviši vrh hercegovačke planine Čabulja.

wikituto  :uredu:

Posted

Ovaj forum postaje i poučan :uredu: