Jump to content

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dobro je gura se

mahmuram od vikenda

nadam se da cu doci sebi prije nego ispucam ovih 30 postova :uredu:

E bilo jučer u Puli 8 autobusa ako ne i više iz Bosne na rođendanu nekom babu zatvoreniku..lol šta je tim ljudima toliko kilometara prevalili za nekog zatvorenika??!!

Posted

E bilo jučer u Puli 8 autobusa ako ne i više iz Bosne na rođendanu nekom babu zatvoreniku..lol šta je tim ljudima toliko kilometara prevalili za nekog zatvorenika??!!

Mislis Fikret Abdic Babo

On ti je prije rata bio jedan od najpoznatijih politicara u jugi, a posebno u bos. krajini, mada je u ratu zasrao pa eto sad lezi u zatvoru

Posted

Ja sam čuo da je bilo 27 autobusa i još auta, kombija sve oko 2 i po milje ljudi!!

Ma pusti budale iz krajine!!

Posted

Ja sam čuo da je bilo 27 autobusa i još auta, kombija sve oko 2 i po milje ljudi!!

Ma pusti budale iz krajine!!

e pa to..ma mislio sam da sam ja lud kad tako mislim ali ne znam ko da mi idemo Sanaderu negdje u posjet i veličamo ga a on nas ugovnio samo tako..

Posted

Koliko ljudi u kafani,bice počelo nakrcavanje potrebnih postova!! :uredu:

Isto kao i svaki mjesec pred kraj...kriza postova...jbg nema druge nego da se aktiviraju svi... :uredu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...