Jump to content

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pala neka magluština, ćuti se jesen.

Un anno non e un secolooo

Tornerooo

Com'eee dificile, restare senza teeee

Seeeiiii, sei la vita miaaaa

Quanta nostalgiaaaa

Senza teeee....(

)
Posted

sta danas igrati?

Omonija Nikozija.

Ako koga zanima kako skinit clip sa Youtube-a, ima stranicu http://keepvid.com/ , odabere se format, npr. .flv. Kad se to skine .flv se preimenuje u .fla i može se gledat u npr. Win. Media Player i dalje manipulirat sa zapisom.

Posted

Omonija Nikozija.

Ako koga zanima kako skinit clip sa Youtube-a, ima stranicu http://keepvid.com/ , odabere se format, npr. .flv. Kad se to skine .flv se preimenuje u .fla i može se gledat u npr. Win. Media Player i dalje manipulirat sa zapisom.

Ja koristim u te svrhe VDownloader

Posted

Evo slušam Macu Maradonu na radiju. Priča o ovome satiru šta je u Zagrebu zlostavlja onu nogometašicu. Poziva ih je jednu po jednu na razgovor a ova nesretnica šta je bila zadnja je upalila mobitel pa su to snimili.

-"Sad te neću j...t, samo ćeš mi pušit!"

Satir-funcioner je u prdekani dok ga partija ne izvadi.

Hvali Maca Štimca, kaže da je Mlinarić smršavija i da u Italiji navija za Milan.

Posted

Slušan jutros na radio o nastupu odbojkašica na prvenstvu nečega. Pa se žale na savez, pa da nisu imali pripreme, pa da nemaju autobus. Jedan marginalni, nekomercijalni sport a traže uvjete kao profesionalci. Umjesto da odu na natjecanje kao na ekskurziju, lagano se provesele, napiju, izbalaju, naprave šoping i vrate se doma.

Prema onome što je izašlo na internetu ( narodnjaci ) one su se i došle zaje...

Tako su i prošle na EP. Ispale su u 1. krugu.

Posted

Ovo je moj 120 post ovog meseca. Čime sam ostvario uslov za dobijanje nagrada na takmičenjima. Još samo i da osvojim.

Posted

Ovo je moj 120 post ovog meseca. Čime sam ostvario uslov za dobijanje nagrada na takmičenjima. Još samo i da osvojim.

Ja sam nažalost bliže ispunjavanju broja postova nego osvajanju nagrade :uredu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...