Tuto 157 Posted September 28, 2009 Nakon podužeg vremena 9. stranica! Ekipici Caféa ugodna noć! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 28, 2009 napokon sam pogodio par na h2h Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 28, 2009 ala se zakuvalo u h2h Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted September 28, 2009 Evo samo da obavijestim one koji su prošli mjesec osvojili nagrade na Expektu da su upravo stavljene na račun!! Divni su! Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted September 28, 2009 Pala neka magluština, ćuti se jesen. Ajd' ovamo u toplije krajeve!!! Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted September 28, 2009 Ne ide mi nešto ovih dana! Gubim na svim frontovima, kladionica, poker, mauš...... Najbolje je ić spavat.......... Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted September 28, 2009 Ovo je moj 120 post ovog meseca. Čime sam ostvario uslov za dobijanje nagrada na takmičenjima. Još samo i da osvojim. Pih, ja sam to još juče odradio! Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 28, 2009 ko zna da mi kaze... prijavio sam se na hazarder ali nisam stavio ni jedan par. jel moram stavit 30 postova i za to? Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted September 28, 2009 Ne ide mi nešto ovih dana! Gubim na svim frontovima, kladionica, poker, mauš...... Najbolje je ić spavat.......... Posle kiše dolazi sunce! Laku noć! Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted September 28, 2009 večer kako je prošo poker?? ja bio na nogometu pa se zalomila piva dvije više i prošo mi poker! Share this post Link to post Share on other sites