mostovoj 44 Posted September 30, 2009 Ajmo, ajmo, nema predaje..... Nisi sam Lako tebi , tebi je falilo samo 30 Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted September 30, 2009 Lako tebi , tebi je falilo samo 30 Je ali jutros je i meni bilo 50...... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif Ali sva nastojanja su mi uzaludna ako bayern i porto ne ostanu X Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 30, 2009 Uh , al su se raspucali danas. Sreca da nisam forsiral vise od 2 gola danas. Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 30, 2009 Je ali jutros je i meni bilo 50...... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif Ali sva nastojanja su mi uzaludna ako bayern i porto ne ostanu X Ali ja sam jutros radio Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted September 30, 2009 Ajmo suci svirajte kraj utakmica..... Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 30, 2009 I isto tako jos nemam nista , sve dok Olympique ne zabije jednog. A tu su sanse sve manje , ja sam ocekivao neku golijadu tipa 5-3 za Real. Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted September 30, 2009 Ali ja sam jutros radio I ja, ali sam našao vremena barem za par viceva Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted September 30, 2009 I isto tako jos nemam nista , sve dok Olympique ne zabije jednog. A tu su sanse sve manje , ja sam ocekivao neku golijadu tipa 5-3 za Real. Imaš još 45 minuta nade. Sa Realom je sve moguće Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 30, 2009 I ja, ali sam našao vremena barem za par viceva Nema kompa u mojem poslu Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 30, 2009 A kad si vec spomenuo viceve evo zadnjeg sa hr.rec.humor. Djedu je 18-godišnji unuk koji stalno sjedi pred kompjuterom počeo pošteno ići na živce pa mu priđe i reče: "Kad sam bio tvojih godina, išao sam s prijateljima u Trst, upali smo u prvi bordel, sve im pojeli, sve popili, isprobali sve kurve, konobaru popišali šank i otišli bez plaćanja!" Malomu se ideja jako dopala. Vrati se za dva tjedna sav modar i pretučen, zavijene glave pa ga dida upita: "Kog si vraga radio?" "Tja, isto kao ti, išao sam s prijateljima u Trst, upali smo u prvi bordel, sve im pojeli, sve popili, isprobali sve kurve, konobaru popišali šank i kad smo htjeli otići bez plaćanja došli su iz stražnje sobe tri gorile i ubili boga u nama!" "Pa dobro, s kim si to išao u Trst?", upita djeda... "S Generalturistom," odgovori mladac, "a ti?" "S partizanima !!!" Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 30, 2009 Zasto pola , sta je druga polovica pola je Slovenka.... Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted September 30, 2009 Nema kompa u mojem poslu E to je onda problem..... Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 30, 2009 pola je Slovenka.... Pa ako ste vi par 20-ogodisnjaka , onda sam ja otprilike generacija s njenom mamom pa ju mozda i znam Nije Ivanec tako veliki. I ti si Slovenac ? Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 30, 2009 Pa ako ste vi par 20-ogodisnjaka , onda sam ja otprilike generacija s njenom mamom pa ju mozda i znam http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif Nije Ivanec tako veliki. I ti si Slovenac ? Pa otac je Slovenac.... a majka je Hrvatica a dijete je ??? pola pola..... Inači sam ja Slovenac,rodjen u Beću a krstni kuma je iz Slavonskog Broda.... Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 30, 2009 Pa ako ste vi par 20-ogodisnjaka , onda sam ja otprilike generacija s njenom mamom pa ju mozda i znam Nije Ivanec tako veliki. I ti si Slovenac ? Bio sam najmanje 20 puta u Ivanecu..... Share this post Link to post Share on other sites