ivsa 2 Posted May 21, 2006 Ako sam te dobro razumio, onda mislim da je ovako. Onaj mogući dobitak dobivaš ako pogodiš sve parove na listiću. recimo da si igrao sistem 4/10 i pogodio si 4 para. Svaki par na listiću osim onih fiksnih je označen jednim slovom počevši od slova A.Ti znači imaš 10 parova A B C D E F G H I J. Pogodio si parove B E G I.Na listiću imaš ispisane dobitke za svaku kombinaciju i na Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted May 21, 2006 Onda je jedini sistem koji se kolko tolko ispalti yankee... Al ipak više volim singlanje ili ovo kaj se mno Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 21, 2006 Na x-folds sistemu je teško doći do zarade. Kladit ćemo se kao dosad i bit će dobro, bit će zarade... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted May 21, 2006 Onda je jedini sistem koji se kolko tolko ispalti yankee... Al ipak više volim singlanje ili ovo kaj se mno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted May 21, 2006 odigra sam sistem trixie na 10 parova, trenutno sam pogodio 5, promašio 2 i još se 3 igraju a najveća moguća zarada mi je trenutno 4.02 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted May 30, 2006 francuska, engleska i njemačka bi trebale biti prve u skupini (3 fixa na listiću) dok bi se na tekme u kojima igra sicg moglo igrati under pošto su primili samo 1 gol u kvalifikacijama. uz ta 3 fixa u sistem ubaciti tipove: barem 1 igrač postignut će hattrick (2.00!!! je u psk, a u expectu 1.40), par tekmi u kojima će trinidad, togo i iran izgubiti, neko mini iznena Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 30, 2006 Teško će ti ijedna klada to sad dozvolit - svi ti sad samo daju parove samo na singlanje! Ako negdi na Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 30, 2006 u supersportu imaš dugotrajnu punudu Quote Share this post Link to post Share on other sites