Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja se sad kladio tri puta na nekakve konje(i sam sam isti kad igram to) i nikad da moj konj pobijedi a igrao sam samo duel konja

koja glupost,trka se zavrsi i ima live prenos,ali nista ne pise ni ko je pobijedio ni kako je zavrsila

koji su to lopovi,lagano branje para na naivcima kao ja

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cuj, ne budi smesan :blink: Da taj strucnjak moze zasigurno zaradjivati na svojim parovima on ih ne bih naplacivao vec bi mlatio pare :uredu: Jasno ko dan. Ovako je ugradjen da i ako ne pogodi zarada je tu. Milina http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Obilje kojekavih gluposti i slicnih sajtova, programa i slicnih smicalica po internetu sve u smislu da se namlati kinta od lakovernih i ljudi u teskim materijalnim problemima.

Ugodan dan

U velikoj večini slučajeva, riječ je o prijevari.

Raznorazne dojave ( 100 % ili 10/10 ) se također u večini slučajeva pokažu promašenim a likovi naplačuju po 100-200 Eura za njih.

Iskreno, ja najviše vjerujem sebi i uglavnom igram ono što izanaliziram ili ako pronađem neki konkretan razlog ( ozljede ... ) za odigrati taj par.

Posted

Evo daj molim vas vidite ovo kladio sam se na drugu set loptu i bila je druga set lopta a oni su mi napisali da je bila prva set lopta i evo njihovog odgovora umro sam od smijeha!

"Nakon razgovora s nadležnom osobom za zaprimanje oklada (bookie) moramo Vas nažalost obavijestiti da je reklamirana oklada Korean Air - Samsung Life (Match 5), Koliko će set lopti trebati pobjednik 3. seta za osvajanje seta?, od dana 28.9.2009., s brojem kladioničkog listića 1R3CUUTB5Z, ispravno vrednovana i da ste nažalost izgubili okladu.

Pobjednik seta, Samsung Life, je od rezultata 11:10 postigao rezultat 12:10, za koji mu je bila potrebna samo jedna set lopta.

Ako imate neki drugi izvor informacija kojim možete dokazati da ste u pravu, dostavite nam ga i mi ćemo ga provjeriti."

Nekako mi nije jasno di je rezultat 10-9! Ako tu nije bila prva set lopta onda stvarno ne znam!

Riječ je o stolnom tenisu!!!

Sad te moram malo prekoreti, i izgrditi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif Sta igras takve bezvezne oplklade :nije: Ja sam se dobro opekao igrajuci tako live i primetio sam i da za sitne pare umeju ukrasti, a kamoli malo krupnije, pa ti dokazi. Zato pamet u glavu i igras normalno tipove i fikseve, a live i cudne dogadjaje koje se ne mogu dokazati tek tako pogotovu stoni tenis i slicno, preskoci :nije:

Posted

Kladionice bi slobodno mogle da postave koeficijent za koji datum ce da padne kisa u Srbobranu!Kada meteorolozi najave kisu na podrucju cele Srbije,u celoj drzavi pada samo ovde ne!I vise puta ove godine se desavalo!Cesce pada kisa u pustinji nego u Srbobranu!

Posted

Kladionice bi slobodno mogle da postave koeficijent za koji datum ce da padne kisa u Srbobranu!Kada meteorolozi najave kisu na podrucju cele Srbije,u celoj drzavi pada samo ovde ne!I vise puta ove godine se desavalo!Cesce pada kisa u pustinji nego u Srbobranu!

xaxaxaxaxa neces ostati kuci tako lako , znam kako ti je , ali kad je bog na strani preduzimaca http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...