mystery023 1 Posted October 3, 2009 Ribery je igrao prvo poluvrijeme ako sam dobro pročitao.. Ribery vuče ozljedu koljena i triba je bit pošteđen danas, igra je prvo poluvrime al ka da nije igra, zato i kažem da su igrali bez njega, znaš kako je dobro igrao kad se apsolutno nigdi ne spominje. I to ga je Van Gaal stavio praktički u špicu da bi dobio ko fol 4-3-3, a u biti je time izgubio i sredinu i napad. Čim sam vidio najavljeni raspored igrača san se sitija Ivankovićevih 4-3-3 "ofenzivnih" dinamovih formacija kad bi beka stavija "u napad". Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 3, 2009 Dobro vecer. Jel igra ko onaj freeroll na 24hpoker? Ja sam usao medju zadnjih 1100 Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 3, 2009 Dobro vecer. Jel igra ko onaj freeroll na 24hpoker? Ja sam usao medju zadnjih 1100 Gotovo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 3, 2009 (edited) Gotovo Izgleda da si se ureko.Koliko vidim prošlo je desetak minuta između postova Edited October 3, 2009 by c4nton4 Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted October 3, 2009 Naziv para: Bari - Catania Tip para: 2 (+0.5 AH) Tečaj: 1.810 FT 0:0 Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted October 3, 2009 FT 0:0 Svaka cast Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted October 3, 2009 moze li neko da mi objasni jel ovo greska ili sam ja lud igrao san na bolton azijski hendikep: Bolton+0.5 zasto tiket nije dobitan? neko da pomogne? Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 3, 2009 neko da pomogne?Probaj pitat njihovu službu... ne kužim sebaš al po nekoj logici trebalo bi biti dobitno... Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 3, 2009 Zašto stavljaš ove male koeficijente u sistem? Imaš 12 parova, promašiš li jednoga ostat će ti 250 kuna. Na 11 pogođenih utakmica. Dobro veče..... Baš došao kući sa berbe....nisam ništa pio pa idem u kafanu pa gledam baptyev listić koji je ostao potpuno bez lova..... Jao jao bapty..... A sada gledaj šta ja igram...... http://e-stava.com/index.php?option=com_wr...r&Itemid=16 Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 3, 2009 Dobro veče..... Baš došao kući sa berbe....nisam ništa pio pa idem u kafanu pa gledam baptyev listić koji je ostao potpuno bez lova..... Jao jao bapty..... A sada gledaj šta ja igram...... http://e-stava.com/index.php?option=com_wr...r&Itemid=16 idi pod moju banku i traži moj nick.... Share this post Link to post Share on other sites
Ivančica 0 Posted October 3, 2009 večer al mi troši živce Hajduk uvijek drž nedaj, nikad ništ ne može lako Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 3, 2009 igrao san na bolton azijski hendikep: Bolton+0.5 zasto tiket nije dobitan? Na kojoj kladionici si odigrao? Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 3, 2009 al mi troši živce Hajduk uvijek drž nedaj, nikad ništ ne može lakoJoš će i gol dobiti umjesto da ga dade! Share this post Link to post Share on other sites