mystery023 1 Posted October 3, 2009 što reći osim bayern Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted October 3, 2009 auu kako sam osetio kec na hull Share this post Link to post Share on other sites
mali supermen 0 Posted October 3, 2009 bas me zanima koliko nas je palo na odvratnom wolfsburgu Share this post Link to post Share on other sites
mali supermen 0 Posted October 3, 2009 auu kako sam osetio kec na hull a vidi me3ne na h2h grupa B sta sam osetio protiv delpjera, Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted October 3, 2009 a vidi me3ne na h2h grupa B sta sam osetio protiv delpjera, hehe. svaka cast! Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted October 3, 2009 moze li neko da mi objasni jel ovo greska ili sam ja lud igrao san na bolton azijski hendikep: Bolton+0.5 zasto tiket nije dobitan? Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted October 3, 2009 bas me zanima koliko nas je palo na odvratnom wolfsburgu ja sam ranije danas reka da je wolfsburg vjerojatno polomljen nakon Uniteda i da treba igrat x ko osigurač. i pogodio. al da će abyern bit onako loš bez Riberya to nisan očekiva... Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted October 3, 2009 sta reci za bajern...smrde Share this post Link to post Share on other sites
baja 0 Posted October 3, 2009 ja sam ranije danas reka da je wolfsburg vjerojatno polomljen nakon Uniteda i da treba igrat x ko osigurač. i pogodio. al da će abyern bit onako loš bez Riberya to nisan očekiva... Ribery je igrao prvo poluvrijeme ako sam dobro pročitao.. Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted October 3, 2009 Pa šta ja znam,bubnuo šta se ne priča da je Hajduk u nekim financijskim problemima,a pošto e cijela Hrvatska tipovala na Hajduk a i to je HNL može biti svašta..Čovjek-krafna kaže da je minus 15 miljona kuna, do kraja godine 20. To su sitne pare.Veći problem su uhljebi, oko 50 ih višak, plus 60 igrača na plaći a treba ih 25-30. Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted October 3, 2009 Ovako nešto sam si zamislio odigrati čisto da pratim,ali kontam si da je 50kn ipak previše "bacit u vatru" Zašto stavljaš ove male koeficijente u sistem? Imaš 12 parova, promašiš li jednoga ostat će ti 250 kuna. Na 11 pogođenih utakmica. Share this post Link to post Share on other sites