statisticar 7 Posted October 5, 2009 Ako bi mi neko mogao prokomentirat izjavu trenera Dinama Jurčića nakon onih divljanja po Temišvaru. Naime u 2 navrata je na televiziji mladi gospodin izvolio izjaviti da nas ti huligani sramote jer da mi nismo takav narod ni ljudi. Ja mislim baš obrnuto, da mi jesmo takvi i da nas huligani uopće ne sramote jer mi jesmo huligani. Sad bi se dalo nabrajat puno toga ali neću jer će Tuto morat otvorit novu temu i sve to prebacit tamo.Vaši su hooligani i dobri kakve se vamo stvari događaju.... Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 5, 2009 Dobro vece forumasi i pokerasi!! Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted October 5, 2009 jeste spremni za poker Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted October 5, 2009 jos samo da taj pass stigne Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 5, 2009 jos samo da taj pass stigne Prica se da je tek negdje oko Beca , guzva na cesti i tako to.... Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted October 5, 2009 Prica se da je tek negdje oko Beca , guzva na cesti i tako to.... strpljen spasen, stici ce nadam se navrijeme Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 5, 2009 strpljen spasen, stici ce nadam se navrijeme Stvarno nas je drzal na vatrici.... Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted October 5, 2009 uh umalo pa zakasnimo Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 5, 2009 uh umalo pa zakasnimoZakasnila... Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 5, 2009 Zakasnila... Nisi jedina Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 5, 2009 A vidim i kralj je tu negdje..bit ce ga izdalo strpljenje!! Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted October 5, 2009 Pozdrav!! Ne još ga nisam naučio igrati! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif pa daj nauči više pa da nam moreš raditi društvo! Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 5, 2009 Vaši su hooligani i dobri kakve se vamo stvari događaju.... To je fakat strašno šta rade..ali nadam se da ce im ovo ubuduće biti škola ne samo njima nego i drugima, da kad se ide na tekme ide navijati a ne radit dernek po gradu! Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted October 5, 2009 A vidim i kralj je tu negdje..bit ce ga izdalo strpljenje!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif trenutno sam drugi- nick mi je hresder. ali gubim živce polako....... Share this post Link to post Share on other sites