EXERBET 1 Posted October 5, 2009 Ako bi mi neko mogao prokomentirat izjavu trenera Dinama Jurčića nakon onih divljanja po Temišvaru. Naime u 2 navrata je na televiziji mladi gospodin izvolio izjaviti da nas ti huligani sramote jer da mi nismo takav narod ni ljudi. Ja mislim baš obrnuto, da mi jesmo takvi i da nas huligani uopće ne sramote jer mi jesmo huligani. Sad bi se dalo nabrajat puno toga ali neću jer će Tuto morat otvorit novu temu i sve to prebacit tamo. Ne znam za Vas, ali sa ove strane Drine ima itekako istine u tome (čast izuzecima). Ja, evo, u svojih 30 moram pri ruci u svako doba imati svog ličnog advokata, a materijala za tužbe ima o-ho-ho...No, videćemo... Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted October 5, 2009 Vaši su hooligani i dobri kakve se vamo stvari događaju.... Bruka u Bosni prethodnog vikenda, a da ne pominem nesretnog Tulužanina Brisa Tatona i onog Australijanca i Libijca (koji su srećom preživeli)... Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted October 5, 2009 To je fakat strašno šta rade..ali nadam se da ce im ovo ubuduće biti škola ne samo njima nego i drugima, da kad se ide na tekme ide navijati a ne radit dernek po gradu! Ovima našima verovatno hoće jer mislim (i nadam se) da ovoga puta u srpskom pravosuđu neće biti protekcije pa će ti 20-godišnjaci imati 20-40 godina vremena da natenane razmišljaju šta su to činili u centru Beograda u po bela dana... Share this post Link to post Share on other sites