c4nton4 20 Posted October 5, 2009 Poker face WPT kvalifikacije na kom sajtu se odrzavaju? :P Brijem da je bilo nešto GaGa i bwin.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 5, 2009 Brijem da je bilo nešto GaGa i bwin.. Al najvjerojatnije PartyPoker, što se tiče WPT Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 5, 2009 Jbg JJ nisu izdrzali protiv AQ Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 5, 2009 Jbg JJ nisu izdrzali protiv AQ http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif Svaka cast momak ,dobar si i dugo vreme vodio.Imao sam vise srece na kraju. Srecno ubuduce! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 5, 2009 Hvala, srecno i tebi, I ti si dobar druze.. Nisam mogao dugo da ti ocenim stil igre zato i sam namerno platio par puta iako sam znao da si jaci, hteo sam da vidim karte, al to me kostalo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted October 5, 2009 ko osvoji? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted October 5, 2009 Perkan sreća ga pomazila Quote Share this post Link to post Share on other sites
GaMa 0 Posted October 6, 2009 Prijava molim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
antoniob 0 Posted October 6, 2009 Prijava molim... ma koja crna prijava..ajde citaj,molim te..pise ti i i datum i tko je pobijedio ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted October 6, 2009 dobar turnir...ja sam imao super start, al sam onda izgubio pocket aseve na poker kraljeva, pa pocket kraljeve na tris dama, i onda za kraj opet kraljeve zbog asa na riveru. protiv toga stvarno ne možeš Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted October 6, 2009 Slažem se...jako dobar turnir, preraslo je to iz 10 ljudi u respektabilan turnir. Ja isto bez sreće...QQ protiv A2 od kasnijeg pobjednika PERKANA, i naravno A na flop i to na bubble-u Quote Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted October 6, 2009 Pšto sam igrao prvi put, zadovoljan sam 7 mjestom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marina 0 Posted October 6, 2009 J3J3 na stolu,tip imao33?vidio sam..opako hvala decki, i nije ih imao tip , dobro sam vas uvukla http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
antoniob 0 Posted October 6, 2009 hvala decki, i nije ih imao tip , dobro sam vas uvukla http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif a dobro,nisam bas toliko pratio kad nije bio moj stol pa nisam vidio tko je imao,ali sam vidio situaciju.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marina 0 Posted October 6, 2009 a dobro,nisam bas toliko pratio kad nije bio moj stol pa nisam vidio tko je imao,ali sam vidio situaciju.. kad mi je dosla 4-ta molila sam Boga da imaju decke ili bar da se uvjere da je mozda split Quote Share this post Link to post Share on other sites