Banega 12 Posted October 10, 2009 Lako je njemu kad mu tata ima 2 milijarde i naftonosna polja... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Cuj da ti kazem, nisu u pitanju naftonosna polja nego jedstavno covek ima para od tenisa jer je bio N1 na svetu , sestra mu je bila N1 do skora, nek me ispravi neko akop pogresim nisam siguran 100% , nego 97, da je Serena preuzela broj 1 od pre dve nedelje.... itd.. to sto mu cale ima 2 milijarde, to je jos malo slag na tortu... ma Rusi su carevi, oni znaju i da zive , za razliku od zapadnjaka ili recimo svajcaraca koji tio ne znaju. Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 10, 2009 Još uvijek je Dinara prva... ;-) Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted October 10, 2009 to sto mu cale ima 2 milijarde, to je jos malo slag na tortu... Uh, što ja volim takav šlag na tortu, pa još ako ima i po koja jagoda... Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted October 10, 2009 ljudi nasao sam jednu novu kladionicu(5$ free) jos nije do kraja zavrsena ali nadam se da bude uskoro rijec je od betngo za pet $ pod campaign treba upisat night89 We are just as eager to go live as you are,but it is an inhouse development and we need to be sure that everything works perfect. The latest date we heard so far is 1st of December but my personal guess is January 2010. Share this post Link to post Share on other sites