tvicenti 7 Posted October 10, 2009 Jednostavno u ovim kvalifikacijama nismo bili pravi. Mučenje skoro kroz cijele kvalifikacije... A istina nismo bili ni kompletni nikako, makar ni to na ne bi trebao biti neki izgovor, nego osobno mislim da su dečki mislili lako ćemo ovo proći i to im se obilo o glave!!! Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted October 10, 2009 a vidi tute bugarina,gubi od kiprana loool Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 10, 2009 Naravno, ne treba kriviti Engleze. Iako , realno, nisu odigrali niti 20% od onoga što su odigrali protiv nas. Ali, sve se vrača, sve se plača.... Sjetite se Dudua i njegova podsjmeha Gerardu. Osobno mislim da smo si sami krivi za neodlazak, ne treba kriviti Engleze. Jednostavno u ovim kvalifikacijama nismo bili pravi. Mučenje skoro kroz cijele kvalifikacije... Imali smo se pravo podsmjehivat tad Englezima jer smo njihovu tadašnju bahatost utopili, a i mi smo DOBILI utakmicu, oni su IZGUBILI i to nije uopće bila igra nego vidljiva nezainteresiranost makar im utakmica nije bila važna Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted October 10, 2009 Imali smo se pravo podsmjehivat tad Englezima jer smo njihovu tadašnju bahatost utopili, a i mi smo DOBILI utakmicu, oni su IZGUBILI i to nije uopće bila igra nego vidljiva nezainteresiranost makar im utakmica nije bila važna Sad se oni mogu smijat nama. Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 10, 2009 Sad se oni mogu smijat nama. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif Pusti.Andora je kvalitetna reprezentacija s velikim nogometnim školama i pogonima.Dobit će oni Ukrajince dva razlike i mi ćemo se opet Englezima osvetit :uredu: :uredu: Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 10, 2009 Odoše sve nade u vatru,odnosno tinja još ona minimalna ali to to je borba Davida i Golijata.. ..jbg više srece i manje ozljeda kroz sljedece kvalifikacije!! Ali ko ih uostalom j.. sestričina mi radi ko novinarka i svaki dan je s njima u Rovinju i kaže da su uglavnom svi foleri i puni sebe osim Ogija i Olića,sad još ovo pijančevanje,ma hebe mi se..mi strepimo za njih a oni tulumare okolo.. ..zato ja danas idem tulumariti! Share this post Link to post Share on other sites
baja 0 Posted October 10, 2009 sad će otić bilić.. i opet ispočetka.. ko prije 4 godine.. .. jbg idemo dalje.. Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted October 10, 2009 Da mi je sad ulovit nekog reprezentativca ili nekog Engleza pa bi sve godine treninga išaketo na njima jebo im ... Treba primit par naših reprezentativaca pa to napraviti na njima. Sami smo si krivi. Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 10, 2009 Pusti.Andora je kvalitetna reprezentacija s velikim nogometnim školama i pogonima.Dobit će oni Ukrajince dva razlike i mi ćemo se opet Englezima osvetit :uredu: :uredu: Hm da u nekim xxx kvalifikacijama koje ce nasi praunuci gledati! Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted October 10, 2009 Odoše sve nade u vatru,odnosno tinja još ona minimalna ali to to je borba Davida i Golijata.. ..jbg više srece i manje ozljeda kroz sljedece kvalifikacije!! Ali ko ih uostalom j.. sestričina mi radi ko novinarka i svaki dan je s njima u Rovinju i kaže da su uglavnom svi foleri i puni sebe osim Ogija i Olića,sad još ovo pijančevanje,ma hebe mi se..mi strepimo za njih a oni tulumare okolo.. ..zato ja danas idem tulumariti! Evo, najnovije vijesti: raspad sustava.... http://www.index.hr/sport/clanak/raspad-bi...nca/454610.aspx Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 10, 2009 Imali smo se pravo podsmjehivat tad Englezima jer smo njihovu tadašnju bahatost utopili, a i mi smo DOBILI utakmicu, oni su IZGUBILI i to nije uopće bila igra nego vidljiva nezainteresiranost makar im utakmica nije bila važna Ti si se ocito kladio na X2 pa zato takvi komentari. Ipak su 80 minuta igral s igracem manje. Sjeti se samo kaj su oni nama napravili u takvoj situaciji , a tu su se ipak drzali i imali i prilike za izjednacenje. definitivno nismo zasluzili , ipak imamo dva pusinga protiv Engleza i ni jednu pobijedu protiv Ukrajine. Drugo niti nema smisla spominjati. Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 10, 2009 Evo, najnovije vijesti: raspad sustava.... http://www.index.hr/sport/clanak/raspad-bi...nca/454610.aspx Eto o tome i govorim.. Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 10, 2009 Sad će Štico u Bilićevu fotelju..cccc Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 10, 2009 sad će otić bilić.. i opet ispočetka.. ko prije 4 godine.. .. jbg idemo dalje.. Pa sad... Bilic je drugi izbornik koji nas nije uspio odvuci na neko prvenstvo. Znaci da statisticki bas i nije previse uspjesan. Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 10, 2009 Ti si se ocito kladio na X2 pa zato takvi komentari. Ipak su 80 minuta igral s igracem manje. Sjeti se samo kaj su oni nama napravili u takvoj situaciji , a tu su se ipak drzali i imali i prilike za izjednacenje. definitivno nismo zasluzili , ipak imamo dva pusinga protiv Engleza i ni jednu pobijedu protiv Ukrajine. Drugo niti nema smisla spominjati. Igrao sam dvicu i oba daju gol Share this post Link to post Share on other sites