Banega 12 Posted October 13, 2009 da čujem što si po horoskopu!! Ti si astrolog, a Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted October 13, 2009 Vidim rasprava oko vremenskih zona, hmmm. Sa jedne strane su jedni u pravu , natjecanje i pravilnik, a sa druge natjecatelj koji je ovom prilikom ostecen. Pravilnik je uvek u pravu! Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted October 13, 2009 Hej, pogodio sam Hazardera dva dana zaredom! Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted October 13, 2009 Ti si astrolog, a vidovita dzemila baaaa Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted October 13, 2009 ja neznam za vas ali ja te vremeske zone uopste negledam,igram sta mi se igra pa ako mi se prizna prizna,ako ne nikome nista Čovek uživa u životu!!! Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted October 13, 2009 L ^ noc svima :uredu: Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 13, 2009 Ti si astrolog, a Nisam još.. al naučit ću se ako treba A što si ti po horoskopu? Mogli bi napravit anketu na forumu da vidimo koji se znak najviše kladi.. i koji su najbolji Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted October 13, 2009 Nisam još.. al naučit ću se ako treba A što si ti po horoskopu? Mogli bi napravit anketu na forumu da vidimo koji se znak najviše kladi.. i koji su najbolji Večeras puno u kafeu. Sva sreća da je zabranjeno pušenje!!! Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 13, 2009 vidovita dzemila baaaa Vidoviti Milan mi je uzor!! "Vas srecan broj na lotou je 7 uplatite tiket 6-tog decembra ove godine i postacete srecan dobitnik,obavezno obucite carape zelene boje i nadjite prodavacicu u crvenim carapama..." Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 13, 2009 Večeras puno u kafeu. Sva sreća da je zabranjeno pušenje!!!Nije više... bar kod nas... ;) Kakva je situacija kod vas... Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 13, 2009 Nisam još.. al naučit ću se ako treba A što si ti po horoskopu? Mogli bi napravit anketu na forumu da vidimo koji se znak najviše kladi.. i koji su najbolji Najbolji su moji.... Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted October 13, 2009 Vidoviti Milan mi je uzor!! "Vas srecan broj na lotou je 7 uplatite tiket 6-tog decembra ove godine i postacete srecan dobitnik,obavezno obucite carape zelene boje i nadjite prodavacicu u crvenim carapama..." na kraju vjerovatno neko i povjeruje pa ode traziti prodavacicu sa crvenim carapama Share this post Link to post Share on other sites
baja 0 Posted October 13, 2009 nemoj te šefa ljutit on je vazda u pravu .. Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 13, 2009 Najbolji su moji....i mudro šuti! Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 13, 2009 na kraju vjerovatno neko i povjeruje pa ode traziti prodavacicu sa crvenim carapama ta je dobra...... :uredu: Share this post Link to post Share on other sites