Banega 12 Posted October 13, 2009 Suarez Navaro dobila juce i to u hendiju Srebotnik, kao sto sam i rekao, ali zato su Jetsi ispusili od Majamija u NFL-u Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted October 13, 2009 Jel ima tko kakav pass za poker danas Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2009 Dobar gol nema sta, ali lose postavljena odbrana, nema ih nigde... i skoro isti dresovi Jbg.Bila je tematska večer, svi su morali doć u crnožutim dresovima http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted October 13, 2009 'Ajde, Tuto! Čekam te! Dva dana već nisam pobedio u H2H! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 13, 2009 Evo s čega se ja svaki dan logiram na . Napišeš post od 127 znakova za samo 45 minuta http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Share this post Link to post Share on other sites
mali supermen 0 Posted October 13, 2009 jee baksuz za baksuzom nece me Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted October 13, 2009 Dobra večer ulagači. Je li gledao neko sinoć Milojka Pantića na HTV-u? Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 13, 2009 jee baksuz za baksuzom nece me u zadnje vrijeme stalno jedan par... i to redovito neka zicer kvota. Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 13, 2009 Nikako naučit... kad igram na Kimiko moram igrat over gemova!! Redovno odigrava u tri... i na kraju izgubi sve znam i opet... Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted October 13, 2009 ne razumem tuto zasto je moj jucernjasnji par, koji je naravno dosao u hazarderu ponisten? IGRAN JE NOCAS U 3 po nasem vremenu. isto kao i hokej i kao nba itd. za koji dan taj par po tvom misljenju vazi. igran je u isto vreme kao i tvoj bejzbol. procitao sam ja pravila po kom se to kriterijumu radi? ako je tako ja odustajem od daljeg natjecanja Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted October 13, 2009 ne razumem tuto zasto je moj jucernjasnji par, koji je naravno dosao u hazarderu ponisten? IGRAN JE NOCAS U 3 po nasem vremenu. isto kao i hokej i kao nba itd. za koji dan taj par po tvom misljenju vazi. igran je u isto vreme kao i tvoj bejzbol. procitao sam ja pravila po kom se to kriterijumu radi? ako je tako ja odustajem od daljeg natjecanja da sam ga postavio u danas takodje bi bio ponisten, postavio sam par 5-6 sati pre njegovog pocetka bas kao sto se postavlja bejzbol,nba,,, Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted October 13, 2009 da sam ga postavio u danas takodje bi bio ponisten, postavio sam par 5-6 sati pre njegovog pocetka bas kao sto se postavlja bejzbol,nba,,, Nisi u pravu , to su razlicite vremenske zone.Da si ga sinoc stavio za danas vazip bi sigurno.Ne mozes u istu zonu staviti Japan i Ameriku??? Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted October 13, 2009 Nisi u pravu , to su razlicite vremenske zone.Da si ga sinoc stavio za danas vazip bi sigurno.Ne mozes u istu zonu staviti Japan i Ameriku??? gluposti. po nasem vremenu je sve igrano u isto vreme. i nba i tenis itd kakve veze ima japan i amerika ponavljam igrano je u isto vreme Share this post Link to post Share on other sites