Tuto 157 Posted October 13, 2009 ne razumem tuto zasto je moj jucernjasnji par, koji je naravno dosao u hazarderu ponisten? IGRAN JE NOCAS U 3 po nasem vremenu. isto kao i hokej i kao nba itd. za koji dan taj par po tvom misljenju vazi. igran je u isto vreme kao i tvoj bejzbol. procitao sam ja pravila po kom se to kriterijumu radi? ako je tako ja odustajem od daljeg natjecanja Molio bih te da ne mutiš vodu.Za takve nejasnoće postoji PM. Već ti je odgovoreno da su to dvije različite vremenske zone i da nije isto 'moj MLB ili NHL' i tvoj tenis u Japanu. Na stranicama 'The World Clock – Time Zones' naći ćeš odgovor na svoje pitanje. Bit će ti potrebno da još jednom pročitaš pravila, pa za nejasnoće pošalješ PM, a nakon toga, ukoliko želiš, možeš i odustati od daljnjeg natjecanja. Sve po tvojoj volji. Lijep pozdrav. Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted October 13, 2009 gluposti. po nasem vremenu je sve igrano u isto vreme. i nba i tenis itd kakve veze ima japan i amerika ponavljam igrano je u isto vreme Naprasito reagiras, na ovom forumu vaze ovakva pravila i ona su jasna .procitaj malo pazljivije pravila Nase vreme u ovom slucaju nije relevantno pozdrav i srecno Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted October 13, 2009 Molio bih te da ne mutiš vodu. Za takve nejasnoće postoji PM. Već ti je odgovoreno da su to dvije različite vremenske zone i da nije isto 'moj MLB ili NHL' i tvoj tenis u Japanu. Na stranicama 'The World Clock – Time Zones' naći ćeš odgovor na svoje pitanje. Bit će ti potrebno da još jednom pročitaš pravila, pa za nejasnoće pošalješ PM, a nakon toga, ukoliko želiš, možeš i odustati od daljnjeg natjecanja. Sve po tvojoj volji. Lijep pozdrav. nema tu potrebe za pm. neka vide i drugi mozes li mi objasniti koje mi vreme koristimo u skripti? zasto onda ne pisemo za svaki par vreme u toj zemlji u kojoj se igra? npr. tvoj par danasnji se ne igra u 1 posle ponoci u americi. navedi koliko je tamo sati a nemoj zaboraviti da u samoj americi,kanadi ima vise vremenski zona Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 13, 2009 Dobro veche ljudi sha se radi? Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 13, 2009 nema tu potrebe za pm. neka vide i drugi mozes li mi objasniti koje mi vreme koristimo u skripti? zasto onda ne pisemo za svaki par vreme u toj zemlji u kojoj se igra? npr. tvoj par danasnji se ne igra u 1 posle ponoci u americi. navedi koliko je tamo sati a nemoj zaboraviti da u samoj americi,kanadi ima vise vremenski zona Pa bitno je valda da se igra tog datuma koji je aktualan tj "danas",ti si igrao za Japan i tamo je u to vrijeme već "sutra" a u americi kad mi uđemo u "sutra" još uvijek se radi o "današnjem" datumu.. Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 13, 2009 Zašto kompliciramo.... Učimo na greškama! i btw. sve je to samo igra! Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 13, 2009 nema tu potrebe za pm. neka vide i drugi Neka vide i drugu tvoje neznanje.Opet ponavljam, pročitaj pravila. Neka ti drugi kolege i kolegice odgovaraju i objašnjavaju 'gdje je u tebe kratki spoj'. U pravilima sve lijepo i razumljivo piše. Od mene toliko po tom pitanju. Lijep pozdrav. Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted October 13, 2009 dobro vece narode Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted October 13, 2009 Pa bitno je valda da se igra tog datuma koji je aktualan tj "danas",ti si igrao za Japan i tamo je u to vrijeme već "sutra" a u americi kad mi uđemo u "sutra" još uvijek se radi o "današnjem" datumu.. ja kad udjem u ponudu bilo koje kladionice tamo pise nase vreme odigravanja a ne dali je to u australiji, ili kini juce danas ili prekosutra. ali nema veze. neka na ovome ostane. tuto nije u pravu. ustvari "pravila" nisu dobra Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted October 13, 2009 bem mu niste jedini i mene evo nekoliko dana prati po jedan par fulanja na tiketu Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 13, 2009 tuto nije u pravu. ustvari "pravila" nisu dobraNe možeš reći da Tuto nije u pravu.. ako ti i on i mi ostali govorimo da tako piše u pravilima.Postoji razlog zašto su pravila takva kakva jesu... nije to ničija samovolja. Share this post Link to post Share on other sites
baja 0 Posted October 13, 2009 večer bando.. jeli se ubolo što... ili je opet jedan par Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 13, 2009 bem mu niste jedini i mene evo nekoliko dana prati po jedan par fulanja na tiketui tebe??ajme pa što je to... stvarno da čovjek poludi. Odsad vjerujem u one kladioničarske priče "jao majko srušio me samo jedan.. OPET" Valjda će nam se vratit sve to na sljedećem listiću ;) ili ćemo pogodit sve.. ili fulat sve od prvog do zadnjeg. Meni je za ovog zadnjeg krivo, što su od ova 4 pogođena, 3 bila nefavorita s kvotom 2 i preko... Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 13, 2009 večer bando.. jeli se ubolo što... ili je opet jedan par bajaaaa psssst!! nemoj sol na ranu Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted October 13, 2009 Dobra večer ulagači. Je li gledao neko sinoć Milojka Pantića na HTV-u? Milojko Pantić krenuo na turneju po SFRJ?!? Share this post Link to post Share on other sites