Jump to content

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vidim rasprava oko vremenskih zona, hmmm. Sa jedne strane su jedni u pravu , natjecanje i pravilnik, a sa druge natjecatelj koji je ovom prilikom ostecen.

Pravilnik je uvek u pravu! :uredu:

Posted

ja neznam za vas ali ja te vremeske zone uopste negledam,igram sta mi se igra pa ako mi se prizna prizna,ako ne nikome nista

Čovek uživa u životu!!! :uredu:

Posted

Ti si astrolog, a :uredu:

Nisam još.. al naučit ću se ako treba :uredu:

A što si ti po horoskopu? :nije:

Mogli bi napravit anketu na forumu da vidimo koji se znak najviše kladi.. i koji su najbolji :uredu:

Posted

A što si ti po horoskopu? :uredu:

Mogli bi napravit anketu na forumu da vidimo koji se znak najviše kladi.. i koji su najbolji :uredu:

Večeras puno u kafeu. Sva sreća da je zabranjeno pušenje!!!

Posted

vidovita dzemila baaaa :uredu:

Vidoviti Milan mi je uzor!!

"Vas srecan broj na lotou je 7 uplatite tiket 6-tog decembra ove godine i postacete srecan dobitnik,obavezno obucite carape zelene boje i nadjite prodavacicu u crvenim carapama..."

:uredu:

Posted

Večeras puno u kafeu. Sva sreća da je zabranjeno pušenje!!!

Nije više... bar kod nas... ;)

Kakva je situacija kod vas...

Posted

A što si ti po horoskopu? :uredu:

Najbolji su moji....

Posted

Vidoviti Milan mi je uzor!!

"Vas srecan broj na lotou je 7 uplatite tiket 6-tog decembra ove godine i postacete srecan dobitnik,obavezno obucite carape zelene boje i nadjite prodavacicu u crvenim carapama..."

:uredu:

na kraju vjerovatno neko i povjeruje pa ode traziti prodavacicu sa crvenim carapama :uredu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...