Banega Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 da čujem što si po horoskopu!! Ti si astrolog, a
EXERBET Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Vidim rasprava oko vremenskih zona, hmmm. Sa jedne strane su jedni u pravu , natjecanje i pravilnik, a sa druge natjecatelj koji je ovom prilikom ostecen. Pravilnik je uvek u pravu!
EXERBET Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ja neznam za vas ali ja te vremeske zone uopste negledam,igram sta mi se igra pa ako mi se prizna prizna,ako ne nikome nista Čovek uživa u životu!!!
m&m Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ti si astrolog, a Nisam još.. al naučit ću se ako treba A što si ti po horoskopu? Mogli bi napravit anketu na forumu da vidimo koji se znak najviše kladi.. i koji su najbolji
EXERBET Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Nisam još.. al naučit ću se ako treba A što si ti po horoskopu? Mogli bi napravit anketu na forumu da vidimo koji se znak najviše kladi.. i koji su najbolji Večeras puno u kafeu. Sva sreća da je zabranjeno pušenje!!!
m&m Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 vidovita dzemila baaaa Vidoviti Milan mi je uzor!! "Vas srecan broj na lotou je 7 uplatite tiket 6-tog decembra ove godine i postacete srecan dobitnik,obavezno obucite carape zelene boje i nadjite prodavacicu u crvenim carapama..."
m&m Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Večeras puno u kafeu. Sva sreća da je zabranjeno pušenje!!!Nije više... bar kod nas... ;) Kakva je situacija kod vas...
roberth Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Nisam još.. al naučit ću se ako treba A što si ti po horoskopu? Mogli bi napravit anketu na forumu da vidimo koji se znak najviše kladi.. i koji su najbolji Najbolji su moji....
madeintrn Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Vidoviti Milan mi je uzor!! "Vas srecan broj na lotou je 7 uplatite tiket 6-tog decembra ove godine i postacete srecan dobitnik,obavezno obucite carape zelene boje i nadjite prodavacicu u crvenim carapama..." na kraju vjerovatno neko i povjeruje pa ode traziti prodavacicu sa crvenim carapama
roberth Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 na kraju vjerovatno neko i povjeruje pa ode traziti prodavacicu sa crvenim carapama ta je dobra...... :uredu:
Recommended Posts