Jump to content

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sada kad je ostalo još samo malo šanse ( Andora mora dati 6 komada u 1-2 minute ) , možda je i bolje da ne idemo na SP. Barem ćemo na miru gledati tekme, bez prevelikog opterećenja. Nećemo se uzbuđivati i mučiti hoćemo li proči 1. krug ili nećemo.

Posted

Sada kad je ostalo još samo malo šanse ( Andora mora dati 6 komada u 1-2 minute ) , možda je i bolje da ne idemo na SP. Barem ćemo na miru gledati tekme, bez prevelikog opterećenja. Nećemo se uzbuđivati i mučiti hoćemo li proči 1. krug ili nećemo.

To je duh.. tako treba, u svemu pronać nešto pozitivno... je da je malo ironično al opet... ;-)
Posted

Točno deset godina i jedan dan nismo znali za ovaj osjećaj. Na šest od mogućih sedam velikih natjecanja viorio se hrvatski barjak i toliko smo se razmazili da smo povjerovali da smo pretplaćeni na blještave scene. I onda nam se dogodi "debakl". "Sramota". "Katastrofa". Po prvi put nismo otišli na Svjetsko prvenstvo...

Pročitajte još jednom posljednju rečenicu uvoda. Po prvi put nismo otišli na Svjetsko prvenstvo. A nismo ni Brazil, ni Njemačka, ni Španjolska.

dio teksta.. Bernarda Jurišića sa Sportneta.

Srušilo se sve...

Posted

Tako je ionako ce se na kraju tog prvenstva gledati samo ko je pobjednik!! Ovo ostalo se brzo zaboravlja...

Sve u svemu toliko o reprezetativnim uzbuđenjima sljedecih cca 365 dana!! :uredu:

Posted

To je duh.. tako treba, u svemu pronać nešto pozitivno... je da je malo ironično al opet... ;-)

Gledaj, ja sam malo razočaran što nećemo vidjeti ( osim na TV-u kad će recimo igrati SAD- Japan ) slijedeće SP ali to je naša realnost. Bahatost i stil lako ćemo , nam se odbio o glavu.

Pijanstvo, svađe.... sve to nas je skupo koštalo. Na kraju ćemo proći kao Srbija u košarci ( nakon osvajanja SP-a, Olimpijskih igara... )... katastrofa. No oni su se nakon par godina vratili a da li ćemo se mi vratiti?

Mi smo malo previše poletjeli i dogodio se pad. Ako će netko naučiti na tim greškama- super a ako ne - bit će i dalje katstrofa.

Ubuduće moramo biti sretni ako se uopće plasiramo na neko veliko natjecanje a ne kao do sada glumatati da smo ponajbolja svjetska ekipa.

Pa nas ima manje od 5 mil. a htjeli bi biti svjetski prvaci u svim sportovima... Ne ide to samo tako.

Posted

Gledaj, ja sam malo razočaran što nećemo vidjeti ( osim na TV-u kad će recimo igrati SAD- Japan ) slijedeće SP ali to je naša realnost. Bahatost i stil lako ćemo , nam se odbio o glavu.

Pijanstvo, svađe.... sve to nas je skupo koštalo. Na kraju ćemo proći kao Srbija u košarci ( nakon osvajanja SP-a, Olimpijskih igara... )... katastrofa. No oni su se nakon par godina vratili a da li ćemo se mi vratiti?

Mi smo malo previše poletjeli i dogodio se pad. Ako će netko naučiti na tim greškama- super a ako ne - bit će i dalje katstrofa.

Ubuduće moramo biti sretni ako se uopće plasiramo na neko veliko natjecanje a ne kao do sada glumatati da smo ponajbolja svjetska ekipa.

Pa nas ima manje od 5 mil. a htjeli bi biti svjetski prvaci u svim sportovima... Ne ide to samo tako.

Sve stoji.. i slažem se s napisanim.. tko visoko leti..nisko pada.

Kad pogledaš cijele kvalifikacije kako se igralo nismo ni zaslužili proći..

A ruku na srce.. tko bi od nas potegnuo za Afriku na SP, lovu za taj gušt i luksuz barem ja, nemam...

Posted

Za sve koji misliju kladiti Poljska - Slovačka!!

Vrijeme : snijeg 10 cm na igralištu,još sniježi....

To znači,da bi to morao biti UNDER 2,5 i .......

Kako pada snijeg nisam mogao vjerovati što sam vidio na TV

Posted

Za sve koji misliju kladiti Poljska - Slovačka!!

Vrijeme : snijeg 10 cm na igralištu,još sniježi....

To znači,da bi to morao biti UNDER 2,5 i .......

Kako pada snijeg nisam mogao vjerovati što sam vidio na TV

Bit će proklizavanja i krumpira... :uredu:
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...