Jump to content
Sign in to follow this  
sirec

16.10.2009.

Recommended Posts

U kojoj se on line kladi kladiš na kraju,znam da si bio pitao ovuda koje su ok i tako to..vidim da si se skroz uhodao! :uredu:

Najviše bet-at-home

prva rezrva bwin

druga rezerva športna loterija

sta ima?

A niš,konačno dobio neku mizeriju!!

..e kako stojiš sa ruletom,si izvrtio šta na onom Will Hillu?

Najviše bet-at-home

prva rezrva bwin

druga rezerva športna loterija

Da imaš pravo BAH je nekako najsličnija ovim našim lokalnim,ima lijepo preglednu ponudu,jest da mi bet365 ima super ponudu ali brate ubi me onaj njihov smisao za jednostavnost.. :uredu:

A niš,konačno dobio neku mizeriju!!

..e kako stojiš sa ruletom,si izvrtio šta na onom Will Hillu?

bola imao plan da onim glupim duplanjem na crno-crveno svaki dan 10 evra dobijem, znaci sa 10 centi pocnem i sto puta, po sat vremena svaki dan igro.... i nakon 15ak dana zareda mi 20 puta (1-18) i sve zavalim...

Da imaš pravo BAH je nekako najsličnija ovim našim lokalnim,ima lijepo preglednu ponudu,jest da mi bet365 ima super ponudu ali brate ubi me onaj njihov smisao za jednostavnost.. :uredu:

slabe kvote su na BAH-u i siromasna dodatna ponuda ali im je plus ona "danasnja ponuda" pa sve covjek uprati...

bola imao plan da onim glupim duplanjem na crno-crveno svaki dan 10 evra dobijem, znaci sa 10 centi pocnem i sto puta, po sat vremena svaki dan igro.... i nakon 15ak dana zareda mi 20 puta (1-18) i sve zavalim...

aaaa jesi lud hahahaha!! Reko sam ti da je martingale put u propast!! Hahahahaha!!

igrao sam na crveno-crno pa kad dobijem onda predjem na 1-18/19-36 ili par/nepar , zavisi sta odavno na historiju nije bilo...

slabe kvote su na BAH-u i siromasna dodatna ponuda ali im je plus ona "danasnja ponuda" pa sve covjek uprati...

Da imaju koma dodatnu ponudu,jbg!!

igrao sam na crveno-crno pa kad dobijem onda predjem na 1-18/19-36 ili par/nepar , zavisi sta odavno na historiju nije bilo...

Aj upali msn! :uredu:

Da imaš pravo BAH je nekako najsličnija ovim našim lokalnim,ima lijepo preglednu ponudu,jest da mi bet365 ima super ponudu ali brate ubi me onaj njihov smisao za jednostavnost.. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif

Kvote su zbilja loše al ponuda ide malo uzmeš tu malo tamo

pa se nešt smuti :uredu: naravno ni priblizno tak kad Nadalina smuti jaja http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif

narode meni ostao jos lanus-velez AH2 za 120 eura sta mislite trebali ograda

Obavezno!!

Znaš kako se kaže,bolje golubu ruci nego vrabac na grani..li obratno svejedno bo,uglavnom brani to!! :uredu:

aaaa jesi lud hahahaha!! Reko sam ti da je martingale put u propast!! Hahahahaha!!

prika davno si mi slao neke rulet sisteme imaš li išta novo? jer me neće sreća :uredu:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...