PERKAN 18 Posted October 28, 2009 uffff skoro pa nisam vidio da je Unibet 3 kolo u jiru,idm sad zvati jednog ekperta za talijansku ligu i ima da vas sve oderem ovo kolo... Prepisi od mene ,to ti je najsigurnije ( ) Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted October 28, 2009 Dan....veče a tek sad vidim,da ujutro nisam zaželio dobro jutro a bil100% da jesam Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 28, 2009 (edited) Evo mi zicera dana dobro je krenuo Prvi set dobio Grosjean 6:4 I sto je jos bolje njegov je prvi servis u prvom gemu drugog seta. Edited October 28, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 28, 2009 Evo mi zicera dana dobro je krenuo Prvi set dobio Grosjean 6:4 I sto je jos bolje njegov je prvi servis u prvom gemu drugog seta. I moj zicer dana ostao si zicer dana Grosjean drugi set vodi 3:1 i servira za 4:1...nek ga poljubi ga Scarlet Johanson u celo. Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted October 28, 2009 dobro vece narode Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 28, 2009 Prepisi od mene ,to ti je najsigurnije ( ) Pa da prvu minutu imam sve sigurno!! Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 28, 2009 (edited) Koji triler na mecu Kifer-Grosjean.... Drugi set Grosjean vodi 4:1....na 5:4 Grosjean ima 2 mec lopte, Kifer ih spasava. U taj brejku Kifer vodi 6:2, Grosjean uzima 4 poena po redu sad je 7:7 kifer dobio drugi set http://www.atdhe.net/7637/watch-atp-lyon Edited October 28, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 28, 2009 Koji triler na mecu Kifer-Grosjean.... Drugi set Grosjean vodi 4:1....na 5:4 Grosjean ima 2 mec lopte, Kifer ih spasava. U taj brejku Kifer vodi 6:2, Grosjean uzima 4 poena po redu sad je 7:7 kifer dobio drugi set http://www.atdhe.net/7637/watch-atp-lyon Nikada ne reci gotovo je dok se ne zavrsi! Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 28, 2009 Nikada ne reci gotovo je dok se ne zavrsi! To sam radio al djaba, rekoh da probam ovako Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 28, 2009 Koji triler na mecu Kifer-Grosjean.... Drugi set Grosjean vodi 4:1....na 5:4 Grosjean ima 2 mec lopte, Kifer ih spasava. U taj brejku Kifer vodi 6:2, Grosjean uzima 4 poena po redu sad je 7:7 kifer dobio drugi set http://www.atdhe.net/7637/watch-atp-lyon Igrao sam i ja na Grosjena, ako te to nesto tesi Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted October 28, 2009 malo danas ide u krivo bit će ispravljanja Hvala Wildgh !Nadam se da cu biti u prilici da te jednom bar pocastim! Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted October 28, 2009 Sta je ovo od strasnih armejaca CSKA u sred moskve gubi Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 28, 2009 uffff skoro pa nisam vidio da je Unibet 3 kolo u jiru,idm sad zvati jednog ekperta za talijansku ligu i ima da vas sve oderem ovo kolo... Andrea Marsanić... Onda večeras svi od tebe prepisuju.... btw. da ne uletim bez pozdrava.... svima! Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 28, 2009 (edited) I moj zicer dana ostao si zicer dana Grosjean drugi set vodi 3:1 i servira za 4:1...nek ga poljubi ga Scarlet Johanson u celo. Ajmeeeee nemoj mi pričat!!! Nije moguće!Noćna mora!! Ke Sivonjić!!! :uredu: Edited October 28, 2009 by m&m Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 28, 2009 (edited) Ajmeeeee nemoj mi pričat!!! Nije moguće! Noćna mora!! Ke Sivonjić!!! :uredu: da ne pisem opet isto, tamo u topiku za tenis sam se ispovedao...al Grosejan je uspeo dobijeni mec da izgubi...da ne filozofiram sad o teniskoj psihi...nakratko izgubio je dobijen mec. P.S. Uzput i dve mec lopte na 5:4 nije iskoristio, i jednu u tajbrejku drugog seta. Edited October 28, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites