madeintrn 0 Posted October 28, 2009 smuckao sam nesto nick: madeintrn1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomshic 0 Posted October 28, 2009 molim lozinku za vecerasnji poker Quote Share this post Link to post Share on other sites
antoniob 0 Posted October 28, 2009 molim lozinku za vecerasnji poker procitaj temu od prvog posta. evo,ja sam se registrirao i skinuo poker preko ovog zadnjeg linka sto je stavljen,pokusao se prijaviti na turnir i veli mi da nemam ticket. Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted October 28, 2009 procitaj temu od prvog posta. evo,ja sam se registrirao i skinuo poker preko ovog zadnjeg linka sto je stavljen,pokusao se prijaviti na turnir i veli mi da nemam ticket. a ja jos uvijek nemogu da nadjem turnir Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted October 28, 2009 a ja jos uvijek nemogu da nadjem turnir pod posebni mora biti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
antoniob 0 Posted October 28, 2009 a ja jos uvijek nemogu da nadjem turnir evo ti turnir Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted October 28, 2009 neznam jesam li dobro uradio print screan, da nemislite da vas zezam kako nevidim turnir Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomshic 0 Posted October 28, 2009 drkovac33 molim ticket Quote Share this post Link to post Share on other sites
antoniob 0 Posted October 28, 2009 madeintrn,stvarno cudno,nemogu ti pomoci.nemogu ni sebi pomoci,pisao sam krelcima na bwin support,samo govore da se obratim bet-clubu da mi oni daju ticket,i tako u 3 emaila Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 28, 2009 (edited) madeintrn,stvarno cudno,nemogu ti pomoci.nemogu ni sebi pomoci,pisao sam krelcima na bwin support,samo govore da se obratim bet-clubu da mi oni daju ticket,i tako u 3 emaila Ne moze ti bet-club dati tiket....bet-club moze samo poslati listu BWIN-u s userima kojima odobrava tikete i da nakon toga BWIN da tiket i to ako BWIN zeli to da uradi. Edited October 28, 2009 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
antoniob 0 Posted October 28, 2009 Ne moze ti bet-club dati tiket....bet-club moze samo poslati listu BWIN-u s userima kojima odobrava tikete i da nakon toga BWIN da tiket. e vidis,reci ti to krelcima u bwinu,ja sam im rekao pa mi vise ni ne odgovaraju.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted October 28, 2009 Ne moze ti bet-club dati tiket....bet-club moze samo poslati listu BWIN-u s userima kojima odobrava tikete i da nakon toga BWIN da tiket i to ako BWIN zeli to da uradi. sve u svemu jaaaaako komplikovano Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted October 28, 2009 Ne moze ti bet-club dati tiket....bet-club moze samo poslati listu BWIN-u s userima kojima odobrava tikete i da nakon toga BWIN da tiket i to ako BWIN zeli to da uradi. Meni su iz bwina danas javili da svatko tko se registrara preko bet-club linka automatski dobiva ovaj ticket... Kao da nisu mogli staviti lozinku i da svatko dobije svoju i dobro, a ne da ovako kompliciraju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
antoniob 0 Posted October 28, 2009 Meni su iz bwina danas javili da svatko tko se registrara preko bet-club linka automatski dobiva ovaj ticket... Kao da nisu mogli staviti lozinku i da svatko dobije svoju i dobro, a ne da ovako kompliciraju... "Thank you for your e-mail. We can inform you that bwin is not responsible for tickets to third party affiliate tournaments. We kindly advise you to contact the affiliate in question if you believe you are due a tournament ticket. Please do not hesitate to contact us if you have any further queries. Kind regards," eto,to su mi poslali,i to 3 puta,kao 3 odgovora na moje upite. Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 28, 2009 Hmmm kako vidjet/provjerit preko čijeg linka si se registrirao? Davno je to bilo... nepamtim više... Quote Share this post Link to post Share on other sites