El-Maestro 3 Posted November 1, 2009 Traži te crack jer si vrlo vjerovatno instalirao FM dok ti je net bio uključen, dok instaliraš igricu moraš isključiti modem iz struje! Znaci sada da reinstaliram,jel tako i ponovo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 1, 2009 Znaci sada da reinstaliram,jel tako i ponovo?Da izbriši igricu skroz i onaj njezin file di je išla i nanovo instaliraj, i ako neće ti raditi probat ćemo dalje! Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted November 1, 2009 Da izbriši igricu skroz i onaj njezin file di je išla i nanovo instaliraj, i ako neće ti raditi probat ćemo dalje! Da probam pa javicu se sa novim novostima Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted November 1, 2009 1.Install via Steam 2.Install via offline system ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 2, 2009 Daj link tvicenti s kojeg si ti skinuo na rapidsharu mi dalo samo da skinem 1.dio i dosta za danas...ne bi htio 13 dana skidati uzaludno da mi onda ne valja... Skines jedna dio, pa onda restartiras ruter...ja jednostavno prekinem konekciju i opet se konektiram i voala Rapidshare restrikcije nema ... inace ovo je stara finta kako zajebati rapid. Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted November 14, 2009 Kako ide,uzimate titule...? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 14, 2009 Uh ja sam sa Dinamom već u 2019 god. I osvojio sam 9 puta Hrv. ligu, 6 puta Hrv. kup i 1 Euro Cup!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zlaja 0 Posted February 5, 2010 Uh ja sam sa Dinamom već u 2019 god. I osvojio sam 9 puta Hrv. ligu, 6 puta Hrv. kup i 1 Euro Cup!!! svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna Quote Share this post Link to post Share on other sites