PERKAN 18 Posted October 30, 2009 Laku noc , pozdrav do sutra.. Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 30, 2009 iiiii izgubi Jo,kvota 5 Pas majku sad invalid ide na Ljubu..sad igram na Clementa Ljubo pada ko kruška! Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted October 30, 2009 Pas majku sad invalid ide na Ljubu..sad igram na Clementa Ljubo pada ko kruška! Ne bi ja igrao protiv Ljube, gledao sam zadnja dva meča i stvarno igra odlično. Ko onda kad je bio u vrhu prije par godina! Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 30, 2009 Ne bi ja igrao protiv Ljube, gledao sam zadnja dva meča i stvarno igra odlično. Ko onda kad je bio u vrhu prije par godina! Ma zajebavam se...necu više ni primirisati tenis majkemimoje.. Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 30, 2009 Dobro veče...... Gdje je onaj sirec?? Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 30, 2009 Pas majku sad invalid ide na Ljubu..sad igram na Clementa Ljubo pada ko kruška! no no... Clement je penzija! Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 30, 2009 Ma zajebavam se...necu više ni primirisati tenis majkemimoje.. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gifStvarno ga izabereš.... Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted October 30, 2009 Ali zato su Medvjedi OPET deklasirali prvaka KAC sa odličnih 3 razlike!!! Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 30, 2009 Bapti.....i ja sam ljut ali ne znam na koga....na Azarenku ili na e-stava.com(Športna loterija) Share this post Link to post Share on other sites
mido1986 0 Posted October 30, 2009 Pas majku sad invalid ide na Ljubu..sad igram na Clementa Ljubo pada ko kruška! ma tu se je najbolje igrati prvi set preko gemova,mislim da tu niko ne gubi servu i u TB lutrija Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted October 30, 2009 ma tu se je najbolje igrati prvi set preko gemova,mislim da tu niko ne gubi servu i u TB lutrijaUh danas počinje dan kad moram natući 50 postova! Pa šta sam radio cijeli mjesec?? Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 30, 2009 Dobar Noć. Gledam ovaj drek Standard u gostima.Igrao čistu rezu 0-1 za njih i da chmarovi nisu mogli dat taj jedan pišivi gol.Baš su bravci kakvih nema Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted October 30, 2009 Ali zato su Medvjedi OPET deklasirali prvaka KAC sa odličnih 3 razlike!!! cestitke na 12 kvoti...svaka cast... Share this post Link to post Share on other sites