Nepi 0 Posted November 2, 2009 gde si pirlo jesi se smrzo danas Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted November 2, 2009 Dobro vece svima Gde si Nepci,cigla te ubila! Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted November 2, 2009 gde si pirlo jesi se smrzo danas Samo mi je bilo hladno kad smo bili na pauzi! Share this post Link to post Share on other sites
Nepi 0 Posted November 2, 2009 Upao u kolica pa tu sam kuckam malo , Share this post Link to post Share on other sites
Nepi 0 Posted November 2, 2009 Samo mi je bilo hladno kad smo bili na pauzi! E recu nidzi daa te ne pusta na pauzu jel ti je zima Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 2, 2009 @Bunka idemo li na Poker? Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 2, 2009 @Bunka idemo li na Poker? Tamo sam Perkane...udji brze da se ne popuni mesto. Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 2, 2009 (edited) Tamo sam Perkane...udji brze da se ne popuni mesto. 5 min sam cekao na registraciju!! Edited November 2, 2009 by PERKAN Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 2, 2009 5 min sam cakao na registraciju!! Ako kasni malo al registrira te. Samo da curi ne kasni! Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted November 2, 2009 Dobro vece! pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted November 2, 2009 (edited) Ako kasni malo al registrira te. Samo da curi ne kasni! Dobra.... inače i ja sam u igri.... Edited November 2, 2009 by statisticar Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 2, 2009 (edited) Steta promenili mi sto a taman sam jednog Latvijca i jednog Fincca nameracio...limpaju i blefiraju svaku ruku samo malo sam zakacio latvijca al malo... i imam sad flop bajadera ... i ode budala all in i ja ga dobijem Edited November 2, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 2, 2009 Steta promenili mi sto a taman sam jednog Latvijca i jednog Fincca nameracio...limpaju i blefiraju svaku ruku samo malo sam zakacio latvijca al malo... i imam sad flop bajadera ... i ode budala all in i ja ga dobijem Mene ubi jedan na 7,5 u boji i dobije 5 kartu za boju a ja JJJ.Bas baksuzno ispade. Share this post Link to post Share on other sites