EXERBET Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dobar jutra za sve koji stignu na jutarnju kafu Znas kako, nije da nemam takmicarskog duha, nego jednostavno ne mora covek da se takmici svugde, bolje malo ali vredno, nego svugde, ma sta znam ovaj mesec odustajem od bwina, za sledeci cu videti Ja to više rekoh u dobrom raspoloženju...I ja tako, kad nisam dobro organizovan i pripremljen i ne počinjem ništa novo...
mostovoj Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Kuku Tko te tako razbio http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif
mido1986 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 dobar dan ljudi,danas nema kockanja,vikend je bio katastrofa...ko bude igrao,nek' mu je sa srecom
tvicenti Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 dobar dan ljudi,danas nema kockanja,vikend je bio katastrofa...ko bude igrao,nek' mu je sa srecom A nekaj se mora odigrati za danas samo je pitanje na čemu pasti!
micha Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dobar dan dobri ljudi! Nek vam je sa srećom danas !
micha Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 A nekaj se mora odigrati za danas samo je pitanje na čemu pasti! Na nešto što mekše.
Recommended Posts