spartacus Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ccc nije li to bio cisti gol?I te kako je bio cisti gol. Mozda ne smiju pasti 3 gola u 1.plvr, ta je stoga ponisten. Faula nije bilo, niti ofsajda, niti bih ja time ista dobio - dakle nije bilo ama bas nikakvih razumnih razloga da se zgoditak ponisti. Logicno, ostaje samo pretpostavka da ne smije biti 3 gola u 1.djelu igre.
liliputanac Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 veceras sam odigrao Bajern x2 0:1 apoel 1x 0:0 makabi 2 0:1 atletik 2 0:0
madeintrn Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 kakvi rezultati http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif :nije: pa ovo nebi ni platini pogodio
madeintrn Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dobar ovaj pipo,super pipo nezgodno ga je lopta pogodila i otisla je visoko iznad gola
Banega Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kakvi ludi rezultati, mene jebe samo 3+ Juventus-Makabi za pare
PERKAN Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Bruka. Pa kako se tek u malim ligama namesta ,gle ovi sta rade! Samo jos da MJ povde sa 4-3!!!
madeintrn Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kakvi ludi rezultati, mene jebe samo 3+ Juventus-Makabi za pare dobro si bilo sta pogodio kakvi su rezultati jel bilo sta na bingu danas?ja sam popzidio,stalno isti dobijaju i to vise puta
Banega Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dobro si bilo sta pogodio kakvi su rezultati jel bilo sta na bingu danas?ja sam popzidio,stalno isti dobijaju i to vise puta Nissam druze dobio na bingu vec mesecima, ma namestaljke nego sta
PERKAN Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Nesto mi se u glavi vrzma susret Milan- Real.Gotovo sam siguran da domacin nece danas pobediti a vuce me na veliki X.(isti sponzor a cini mi se da nereseno zadovoljava obe ekipe) Samo da sam imao hrabrosti pa za vise da sam odigrao!!!
Banega Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Mrtvi Bajern mi nije dozvolio 4 pogodka u Unibet ligi, e jesu smesni ko strip
Dwiz Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Samo da sam imao hrabrosti pa za vise da sam odigrao!!! Dobro si to predvidio Šteta da nisi odigrao
Recommended Posts