ronaldinjo 0 Posted November 3, 2009 milan-real veceras ce biti iz 1/2 ovo je dojava od Berlusconija,porucio mi po vidovitom Milanu xD milanu tarotu? Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 3, 2009 Perkane kako ideeeeeeee? Ja sam u vrhu u momentu, 9 mesto. Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 3, 2009 Perkane kako ideeeeeeee? Ja sam u vrhu u momentu, 9 mesto. Lose http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 3, 2009 na Unibet-u i Expekt-u ne moras a za druge ne znam? na Expektu možeš ali sa najmanje 30 $ moraš imati..... Share this post Link to post Share on other sites
mali supermen 0 Posted November 3, 2009 pozzz svima Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted November 3, 2009 dobro vece narode Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 3, 2009 Nista 148 mesto, karta pocela da me ubija vracala mi za to pre toga Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted November 3, 2009 veceras sam odigrao Bajern x2 apoel 1x makabi 2 atletik 2 Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 3, 2009 "Sa sucem Dickom Bavettom razgovarao sam o utakmicama u kojima je sudio za neke momčadi jer su trebale pobjede zbog renomea NBA lige. On je istaknuo susret Netsa i Cavaliersa u doigravanju, kad je braniča Netsa Dražena Petrovića napunio prekršajima i tako pomogao Cavaliersima da pobijede", stoji u Donaghyijevom svjedočanstvu. Share this post Link to post Share on other sites
spartacus 0 Posted November 3, 2009 ajd nekako mogu razumiti juve i milan ali fiorentina,bari,napoli,ustvari svi ovi u zagradi nemaju ni 0,000001 % da budu prvaci. U redu je, prijatelju, ja nisam ni htio rijeci da bi jedan od njih morao postati prvakom, da bi pretekao Inter, kuzis? Share this post Link to post Share on other sites
spartacus 0 Posted November 3, 2009 Evo, gledam Milan - Real, nece da krene Italijanima, fali im Inzaghi. Al' kad on udje u igru, valjda u drugom dijelu tekme, e ondak cemo vidjeti sta ce se desiti... Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 3, 2009 (edited) "Sa sucem Dickom Bavettom razgovarao sam o utakmicama u kojima je sudio za neke momčadi jer su trebale pobjede zbog renomea NBA lige. On je istaknuo susret Netsa i Cavaliersa u doigravanju, kad je braniča Netsa Dražena Petrovića napunio prekršajima i tako pomogao Cavaliersima da pobijede", stoji u Donaghyijevom svjedočanstvu. Dražen, moj najomiljeniji kosarkas svih vremena. Jos pamtim kad je Arisu ugurao 50 i kusur kosa u Solunu. Nikos Galis, pihhh govno od igraca. Edited November 3, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
spartacus 0 Posted November 3, 2009 Taman ja napisao poslednji post, kad ono Benzema ugura loptu u mrezu. Ma kazem ja da Italijanima fali Inzaghi... :-) Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 3, 2009 Ccc nije li to bio cisti gol? Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 3, 2009 Sad mi se cini da ce MJ da preokrene protiv Rusa. Share this post Link to post Share on other sites