spartacus 0 Posted November 3, 2009 Ccc nije li to bio cisti gol?I te kako je bio cisti gol. Mozda ne smiju pasti 3 gola u 1.plvr, ta je stoga ponisten. Faula nije bilo, niti ofsajda, niti bih ja time ista dobio - dakle nije bilo ama bas nikakvih razumnih razloga da se zgoditak ponisti. Logicno, ostaje samo pretpostavka da ne smije biti 3 gola u 1.djelu igre. Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted November 3, 2009 jos celzi da povede i tiket prolazan Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted November 3, 2009 veceras sam odigrao Bajern x2 0:1 apoel 1x 0:0 makabi 2 0:1 atletik 2 0:0 Share this post Link to post Share on other sites
Don Vito 0 Posted November 3, 2009 Ne mogu gledat vise ovo. Laku noc svima! Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted November 3, 2009 grrrrrrrrrrrr 1:0 atletik Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted November 3, 2009 kakvi rezultati http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif :nije: pa ovo nebi ni platini pogodio Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 3, 2009 Liga prvaka opet neki ludi rezultati Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted November 3, 2009 dobar ovaj pipo,super pipo nezgodno ga je lopta pogodila i otisla je visoko iznad gola Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 3, 2009 Kakvi ludi rezultati, mene jebe samo 3+ Juventus-Makabi za pare Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 3, 2009 Bruka. Pa kako se tek u malim ligama namesta ,gle ovi sta rade! Samo jos da MJ povde sa 4-3!!! Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted November 3, 2009 Kakvi ludi rezultati, mene jebe samo 3+ Juventus-Makabi za pare dobro si bilo sta pogodio kakvi su rezultati jel bilo sta na bingu danas?ja sam popzidio,stalno isti dobijaju i to vise puta Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 3, 2009 dobro si bilo sta pogodio kakvi su rezultati jel bilo sta na bingu danas?ja sam popzidio,stalno isti dobijaju i to vise puta Nissam druze dobio na bingu vec mesecima, ma namestaljke nego sta Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 3, 2009 Nesto mi se u glavi vrzma susret Milan- Real.Gotovo sam siguran da domacin nece danas pobediti a vuce me na veliki X.(isti sponzor a cini mi se da nereseno zadovoljava obe ekipe) Samo da sam imao hrabrosti pa za vise da sam odigrao!!! Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 3, 2009 Mrtvi Bajern mi nije dozvolio 4 pogodka u Unibet ligi, e jesu smesni ko strip Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 3, 2009 Samo da sam imao hrabrosti pa za vise da sam odigrao!!! Dobro si to predvidio Šteta da nisi odigrao Share this post Link to post Share on other sites