orijent 0 Posted November 6, 2009 Kakvo je ovo mrtvilo u kafani.........nakon onih rezultata jučer nikom nije do pića......... Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted November 6, 2009 Kakvo je ovo mrtvilo u kafani.........nakon onih rezultata jučer nikom nije do pića......... ja neznam kako je kod vas ali zadnjih mjesec-dva ja nemogu da spojim dva para da pogodim Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 6, 2009 (edited) ja neznam kako je kod vas ali zadnjih mjesec-dva ja nemogu da spojim dva para da pogodim Ja zamalo da uhvatim Wawrinku na 3.5 koeficient, jedan set uzeo samo jos jedan mu falio. Edited November 6, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 6, 2009 Ja zamalo da uhvatim Wawrinku na 3.5 koeficient, jedan see uzeo samo jos jedan mu falio. Sad tek vidim da je izgubio.........gledao sam dok je imao set i 4:3 sa breakom u drugom .................. i Čilić Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 6, 2009 ja neznam kako je kod vas ali zadnjih mjesec-dva ja nemogu da spojim dva para da pogodim nemaš se čemu čudit..........nakon pola sata više golova je palo na 6 utakmica 2. francuske lige, nego na 8 utakmica 2. nizozemske.........to ne može bit normalno Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 6, 2009 ........statističar, baš malo gledam što je bilo sinoć u kafani kad sam otišao, i vidim doš'o ti i zahvalio se svima na čestitkama osim meni........jel' to samnom nešto nevalja ili ? Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted November 6, 2009 ........statističar, baš malo gledam što je bilo sinoć u kafani kad sam otišao, i vidim doš'o ti i zahvalio se svima na čestitkama osim meni........jel' to samnom nešto nevalja ili ? i meni je to sumnjivo Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 6, 2009 (edited) nemaš se čemu čudit..........nakon pola sata više golova je palo na 6 utakmica 2. francuske lige, nego na 8 utakmica 2. nizozemske.........to ne može bit normalno Eh....a pre par godina mozda 4-5 godina, dvaput u jednu sezonu sam dobio velike novce(u tisucima eura) na drugu nizozemsku ligu, onda kad su pljustali golovi... Igras ovako tocan rezultat 2 nizozemska liga 1 par: 3:2, 4:2, 5:2, 4:3 2 par: 3:2, 4:2, 5:2, 4:3 3 par: 3:2, 4:2, 5:2, 4:3 4 par: 3:2, 4:2, 5:2, 4:3 5 par: 3:2, 4:2, 5:2, 4:3 uslov je 3 od 5 = 640 kombinacija ili zamanje novca t.e. kombinacija igras manje jedan par i trazis 3 od 4 =256 kombinacija, ili za jos manje mozes igrati troznake mesto 4 znaka al tako je verojatnoca dobitka manja na ionako vrlo tesku igru. Najbolje je sa 5 znaka/5 rezultata na jedan par igrati i traziti 3 od 5 = 1250 kombinacija...da da jasno mi je da je vrlo tesko to pogoditi, nema vise takvih liga gde pljuste golovi, al ako uleti...... Al ako uleti jedan 5:2 ili jedan 4:3 rezultat i ispunis uslov...oda ces ovako da radis Ja sam prvi put uhvatio 5:2, 4:3 i 3:2 maksimalna isplata iako je koeficient bio da uzmes milione eura, to je bilo u novembru negde, i drugi put iste sezone dve tri kola pre kraja 4:3, 4:2 i 3:2...al od sledece godine nizozmska druga vise nije sto je bila... Edited November 6, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 6, 2009 Ja sam prvi put uhvatio 5:2, 4:3 i 3:2 maksimalna isplata iako je koeficient bio da uzmes milione eura, to je bilo u novembru negde, i drugi put iste sezone dve tri kola pre kraja 4:3, 4:2 i 3:2...al od sledece godine nizozmska druga vise nije sto je bila... danas treba ganjat undere ili 0:0 Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 6, 2009 i meni je to sumnjivo malo je reć sumnjivo........ Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 6, 2009 (edited) danas treba ganjat undere ili 0:0 Da ali 0:0 je 5-7 koeficient, a na 3:2 je 20-32 koef, 4:2 35-52 koef, na 4:3 i 5:2 je 100 koeficient pa pomnozi to po minimalnoj ceni kombinacije Edited November 6, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites