tvicenti 7 Posted November 7, 2009 I evo ga došla je kišna subota sa ogromnom ponudom od koje je jako teško izbaciti uljeza sa listića, ali idemo probati!!! SRETNO svima danas!!! Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 7, 2009 I evo ga došla je kišna subota sa ogromnom ponudom od koje je jako teško izbaciti uljeza sa listića, ali idemo probati!!! SRETNO svima danas!!! Danas svi dobivamo Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 7, 2009 Danas svi dobivamo A mislim da bi bilo i vrijeme da svi dobijemo da malo kladionice "zaplaču"!!! Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 7, 2009 Danas svi dobivamo Da da nego sta. Dobro jutro Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 7, 2009 A mislim da bi bilo i vrijeme da svi dobijemo da malo kladionice "zaplaču"!!! Da da nego sta. Dobro jutro Neka danas kladionice cvile.Ima se što igrat fala Bogu Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 7, 2009 Dobro Jutro svima Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 7, 2009 Dobro jutro ekipica! Uspješan dan na svim poljima. Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted November 7, 2009 Dobro jutro. Sinoć su me razveselili Irci ( St. Patrick, Sligo i Cork ) tako da danas idem po lovu. Većinu para mislim prebaciti na slijedeće: Barcelona, Rangers, Spartak i nekoliko Japanaca ( imaju 4 kola do kraja prvenstva ). Osim toga nešto ću staviti i na Cedevitu jer popodne idem na tekmu Cedevita - C. Zvezda. Čitamo se kasnije. Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 7, 2009 Dobro jutro,pun pogodak Share this post Link to post Share on other sites
Don Vito 0 Posted November 7, 2009 Dobro jutro i sretno svima danas! Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted November 7, 2009 Dobro jutro. Sinoć su me razveselili Irci ( St. Patrick, Sligo i Cork ) tako da danas idem po lovu. Većinu para mislim prebaciti na slijedeće: Barcelona, Rangers, Spartak i nekoliko Japanaca ( imaju 4 kola do kraja prvenstva ). Osim toga nešto ću staviti i na Cedevitu jer popodne idem na tekmu Cedevita - C. Zvezda. Čitamo se kasnije. Sviđa mi se odabir! Share this post Link to post Share on other sites