statisticar 7 Posted November 8, 2009 Kakav kralj,Maminjo je opet svim navijačima i prijateljima Dinama pokazao ko je gazda u kući!! Kapa do poda nema šta!! http://www.net.hr/sport/page/2009/11/07/0155006.html al uvijek djeluje iskreno Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted November 8, 2009 pozdrav ekipa cujemo se kasnije odoh ja na derbi! Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 8, 2009 pozdrav ekipa cujemo se kasnije odoh ja na derbi! Pa derbi je tek u 20.00 Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 8, 2009 (edited) Dobar dan Dinamo Sibenik 2:0, 3:0...ko zeli pare nek prepise Edited November 8, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 8, 2009 Dobar dan Dinamo Sibenik 2:0, 3:0...ko zeli pare nek prepise Ipak moras reci da li 2-0 ili 3-0 Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted November 8, 2009 Prvu rundu Duisburg idem se vadit na svoj avatar Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 8, 2009 (edited) Ipak moras reci da li 2-0 ili 3-0 Hm...male su ti kvote za tacan rezultat? 2:0 mi je sigurnije, al 3:0 verojatnije Edited November 8, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 8, 2009 Hm...male su ti kvote za tacan rezultat? 2:0 mi je sigurnije, al 3:0 verojatnije Ja sam zato ipak odigral samo hendikep -1 pa nek bude i 5-0 ako treba. Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 8, 2009 (edited) Ja sam zato ipak odigral samo hendikep -1 pa nek bude i 5-0 ako treba. Malo mi je 1.30 ili 1.9 na hendiju, ja sam 3:0 za 9 koeficient, al onako za malo para 100 denara = 1.7 eura , negde mozda ima i jaci koeficient. Mislim da danas mora da pobedi Dinamo nakon prosle 2-3 nedelje, jednostavno mora, i to sa vise golova razlike. Edited November 8, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted November 8, 2009 Malo mi je 1.30 ili 1.9 na hendiju, ja sam 3:0 za 9 koeficient, al onako za malo para 100 denara = 1.7 eura , negde mozda ima i jaci koeficient. Mislim da danas mora da pobedi Dinamo nakon prosle 2-3 nedelje, jednostavno mora, i to sa vise golova razlike. dinamo NEpobjedjuje! Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 8, 2009 dinamo NEpobjedjuje! Hoces se kladiti Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 8, 2009 (edited) dinamo NEpobjedjuje! Nisma ja ni za DInamo ni za Hajduk bre. Ja sam za Vardar Ja samo kazem sta ce da se desi, uvek jaki timovi nakon serije losih rezultat osvete se nekome. Jesi ti iz Sibenika mozda? Edited November 8, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted November 8, 2009 Nisma ja ni za DInamo ni za Hajduk bre. Ja sam za Vardar Ja samo kazem sta ce da se desi, uvek jaki timovi nakon serije losih rezultat osvete se nekome. Jesi ti iz Sibenika mozda? dinamovac,frende,veliki dinamovac ali u klubu je rasulo? Share this post Link to post Share on other sites