mostovoj 44 Posted November 9, 2009 http://www.funvideoworld.com/video/1354/Im...etic-Exhibition Lik nije normalan! Mislim da su takvi filmovi vec postali dosadni. Sve kaj izgleda nemoguce , je montirano , a samim tim i nemoguce. Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 9, 2009 (edited) Mislim da su takvi filmovi vec postali dosadni. Sve kaj izgleda nemoguce , je montirano , a samim tim i nemoguce. Ovo nema veze s montažom.Radi se o free runningu Edited November 9, 2009 by c4nton4 Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted November 9, 2009 sretno svima danas Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted November 9, 2009 Pozdrav svima. Neću stavljati svoje prijedloge jer kako me ide u zadnje vrijeme... bolje da se ne blamiram. Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted November 9, 2009 Pozdrav svima... Pozdrav svima. Neću stavljati svoje prijedloge jer kako me ide u zadnje vrijeme... bolje da se ne blamiram. +1 Share this post Link to post Share on other sites
mido1986 0 Posted November 9, 2009 pozz svima iz suncanog Sarajeva,i danas pamet u glavu i propustite kladnje za danas xD Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted November 9, 2009 sretno svima danas ovo je pametan nacin skupljanja postova,jednom dobar dan i drugi put sretno danas Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 9, 2009 Pozdrav svima. Neću stavljati svoje prijedloge jer kako me ide u zadnje vrijeme... bolje da se ne blamiram. Ma sta ima veze eto ja na Expekt natjecanju imam 6 ili 7 promasaja vise i ne brojim, nit gledam tablicu. Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 9, 2009 ovo je pametan nacin skupljanja postova,jednom dobar dan i drugi put sretno danas Dobar dan Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 9, 2009 ovo je pametan nacin skupljanja postova,jednom dobar dan i drugi put sretno danas Cuj svaki post je zlata vrijedan!! Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted November 9, 2009 Dobar dan gdje si bane stara pracko Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 9, 2009 Sretno svima danas!! Share this post Link to post Share on other sites