grizzly 0 Posted November 9, 2009 01:05 Philadelphia 76ers – Phoenix Suns Tip: Philadelphia @ 2.17 Pinnacle Ulog: 4 Igram kontra logike,Phoenix je danas public bet jedan od najtipovanijih parova kao i Andre Iguodala Over 17.5 na broj koševa igrača. Realno bi PHO trebao držat 1.60 koeficijent i hendikep -4.5 jer im svi statistički podaci i ostali parametri idu u prilog ...jučer sam igra na Phoenix za veći ulog i bio sam siguran u pobjedu nad Washingtonom...danas igram protiv svog znanja i iskustva te sljedim dugogodišnji kladioničarski instikt....jer smatram da bookiji nisu u banani da darivaju veliki koeficijent na goste (1.96) i drugi dan za istu momčad..vjerovatno procjenjuju bolje od mene te ciljaju na domaći teren i izjednačen postotak šuta. Obje su ekipe igrale jučer ,Phoenix je upisao 6-1 te pobjeđuje najbolje NBA ekipe poput Bostona u gostima dok Philadelphia gubi od istoimenog kluba na svom parketu preko 30 poena razlike,upisali su 3-3 od početka sezone,pobjedivši slabije ekipe poput New Jerseya,Milwaukeea. Statistika pokazuje da Phoenix daje 109 poena sa 49% šutom iz igre,a Philadelphia daje 100 poena sa 48% šutom iz igre...u tricama prednjači Phoenix sa 46.5 % učinkom,a PHI drži 30% učinak. U obrani su obje ekipe loše,dopuštaju 47% FG u brojkama domaći 103,a gosti 104 poena. Prva petorka Philadelphije:Lou Williams,Andre Iguodala,Elton Brand,Thaddeus Young iSamuel Dalembert Prva petorka Phoenixa :Steve Nash,Jason Richardson,Amare Stoudemire,Grant Hill i Channing Frye. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 158 Posted November 9, 2009 (edited) Prijedlog večerašnjeg NHL susreta (incl. OT - Pinnacle): 02:05 - Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings - 1st Period over 1.5 - 1.962 Tuto Edited November 10, 2009 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites