roberth 15 Posted November 12, 2009 Dobro jutro.... Danas vrlo zanimljiv par iz češkog hokeja : Liberec - Kladno TIP 1 1,75 + OVER 5,5 1,80 2.trećina 8:0..... Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 12, 2009 http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=...clanak_id=15425 to je to, samo takvog cara ja ne poznam, možda ga zna od prijatelja prijatelj, i dok info dođe do mene par je već blokiran.............i da je info iz prve ruke, nebi nikad stavio više od 100-200 kuna, a toliko znam stavit i na par koji sam izanaliziram...... Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 12, 2009 2.trećina 8:0..... A prva je bila 0:0 Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 12, 2009 A prva je bila 0:0 naljutili su se Share this post Link to post Share on other sites
generic_zg 0 Posted November 12, 2009 'večer svima. Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 12, 2009 2.trećina 8:0..... ono je ne moguce, na svaki minut je bio gol, pa da su bez golmana ne bi mogli Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 12, 2009 Evo jedna "dojava od mene" Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted November 12, 2009 Ma sve ok, tko ima "dojave" nek ima, i naravno ne mora s nikim podjeliti... ali napisati na forum da su mu jučer 3 prošle i današnja dobro ide...je po meni bezveze, čemu takvi postovi??? Znam da si iskusan kladioničar, ali ovakvi postovi su totalno neozbiljni, hvaliti se s nečim što nitko nezna o čemu pričaš, sam sebe hvališ, a nitko nezna o kojim parovima se radi... radije nemoj ništa pisati jer nikome ne pomažeš...zaista još mi nije jasno zašto si to postao. čak mi je onda draže sectorovo hvalisanje s pogođenim parovima na natjecanjima Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 12, 2009 (edited) Kakvim akcijama Olimpijakos stigo negativu...jaooo turci samo bledo gledaju...i mislimd aover 159.5 lako dolazi ako se ne promeni igra u ostale cetvrtine Edited November 12, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted November 12, 2009 djesi covek E jbg,sad sam tek video tvoj post! Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted November 12, 2009 danas okrsaj u h2h Veoma je napeto do samog kraja! Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 12, 2009 (edited) 12.Nov 2009 18:49 10/9 1.00 Doubles Del Potro - Gonzalez : 1st Set & Final Result Gonzalez, Fernando-Del Potro, Juan Martin 6.50 Open Miami - Cleveland : Double Result Miami - Cleveland 4.95 Open Olympiakos Pireus - Efes Pilsen : Double Result Efes Pilsen - Olympiakos Pireus 5.30 Open Ovo je uplaceno onamo na meridianbet sa onim 5 eura bonusa Edited November 12, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 12, 2009 čak mi je onda draže sectorovo hvalisanje s pogođenim parovima na natjecanjima ili moje vječito kukanje kako se ne mogu sastaviti vec godinama!! Share this post Link to post Share on other sites
mali supermen 0 Posted November 12, 2009 pozz svima Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 12, 2009 laaaakuuu noooooc 1 Share this post Link to post Share on other sites