roberth 15 Posted November 12, 2009 17:00 HC Ocelari Trinec /2,5/ TIP OVER @ 1,50 EXPEKT 8/10 HC Ocelari Trinec - HC Plzen Začeti moram s pisanjem drugače bom imel težave..... Odločil sem se za število golov enega kluba in sicer iz češkega hokeja. Ocelari Trinec bo jutri gostil ekipo Plzena in sem se odločil,da bodo domači hokejisti dali najmanj 3 gole.... Trinec je trenutno 3.mestu z 12-3-7 in 76:64.Imajo 41 točk,točko manj od vodilnih moštev Vitkovice in Zlina.Dosegli so že 76 golov kar uvršča med najboljše strelce v ligi medtem ko obramba ne deluje prepričljivo(9.obramba v ligi). Ekipa Plzna spada med boljše klube v češkem prvenstvu saj zaseda odlično 6.mesto,ki še vodi v ligo za prvaka.Imajo dobro bilanco in sicer 10-6-6 in 56:58.....Obramba je kar solidna (3.obramba v ligi),zelo težko pa dosegajo gole saj so edino novinci iz Brna slabši strelci v ligi! Trinec kot domačin v zadnjih 5 tekmah vedno dosegel najmanj 3 gole,med najbolj zanimivi pari pa je zmaga proti Zlinu s 4:2.Gostje iz Plzna v zadnjih tekmah zelo dobro zapirajo "vrata" saj so v zadnjih 4 tekmah prejeli vsega 6 golov.Najmanj 3 gole pa so prejeli na 4 od 10 tekmah vendar so štirje najboljši(Vitkovice, Zlin, Pardubice in Slavia) dali kar 14 golov...... Oba kluba sta medsebojno že odigrala in sicer se je končala z remijem 3:3....!! Prepričan sem,da bodo hokejisti vsekakor dali vsaj 3 zadetke na tej tekmi..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 12, 2009 17:00 MHk 32 L. Mikulas / 2,5 / TIP OVER @ 1,65 EXPEKT 8/10 MHk 32 L. Mikulas - MHC Martin Ponovno sem se odločil za OVER 2,5 enega hokejskega kluba tokrat iz Slovaške.....Jutri bo nov krog slovaškega hokejskega prvenstva in med pari sta tudi Liptovsky Mikulas in Martin!! Liptovsky Mikulas je trenutno 10.mestu z 5-4-8 in 17 točk,gostje iz Martina pa na 5.mestu z 8-5-5 in 28 točk. Liptovsky Mikulas je v 8 tekmah zabeležil 4 zmage,2 remija in 2 poraza,Martinovi igralci pa so kot gostje 4 zmage2 remija in 3 poraze....Mene ne zanimajo končni izidi ampak da bodo domači hokejisti dosegli 3 gole kar so tudi sposobni.... Liptovsky Mikulas je vsem nasprotnikom razen Slovanom iz Bratislave(1.- 2:4) dosegel najmanj 3 gole tako,da so v 8 tekmah dali kar 26 golov.....Martin je v 9 tekmah prejel kar 30 golov in prav na zadnji tekmi proti Slovaški20 prejel kar 3 gole kar je to slaba priprava za gostovanje pri Liptovskyh Mikulasu....Kar na 6 od 9 tekmah je prejel najmanj 3 gole in v vroči dvorani kjer padajo številni zadetki( na 7 tekmah je bil OVER 5,5!!!) čaka tako vratarja kot obramba igralcev Martina težko delo...... Oba kluba sta medsebojno že odigrala,Martin je zmagal s 8:3.....!! Liptovsky Mikulas bo pred svojimi gledalci ponovno zatresel vsaj 3 gole.....Over 2,5!! Quote Share this post Link to post Share on other sites