Bunka 7 Posted November 13, 2009 (edited) Još gore kad se živciraš gledajući ovo na ovim šugavim streamovima..Ovi debili na Sportklubu prikazuju meč od početka, umjesto da se izravno uključe.. Nasao sam na TV kod mene, na makedonskoj TV ima prenos, http://zulu.mk/ trazi TV Kanal 5+ Treca TV kad brojis s leva na desno. Edited November 13, 2009 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 13, 2009 Nasao sam na TV kod mene, na makedonskoj TV ima prenos, http://zulu.mk/ trazi TV Kanal 5+ Treca TV kad brojis s leva na desno. Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 13, 2009 Petak 13 za Međede i Čilindra Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted November 13, 2009 pobijedio monfils 2:1 a i ja sam nasao kad cu pogledati mec,otvorio stream kad se monfils potpisivao na kameru Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 13, 2009 Imao je mec, al kako mu ga je poklonio....Monfilsa ne mogu smisliti, taj njegov stil igre nekako mi je jako odvratan Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 13, 2009 Joj što mi lijepo prođe over na francuskom basketu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 13, 2009 Joj što mi lijepo prođe over na francuskom basketu Ja sad cekam Del Potra na 2:0 ali nekako mi ne ide Stepanek mi je oduvek bio srecan, sad sam protiv njega odigrao i to me muci ;) Igrao sam sistem 2/3 2:0 nadal 2:0, 2:1 Cilic i Stepanek da izgubi 2:0 Pocinje mec Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 13, 2009 Ja sad cekam Del Potra na 2:0 ali nekako mi ne ide Stepanek mi je oduvek bio srecan, sad sam protiv njega odigrao i to me muci ;) Igrao sam sistem 2/3 2:0 nadal 2:0, 2:1 Cilic i Stepanek da izgubi 2:0 Pocinje mec Sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 13, 2009 Danas petak,13....loš dan za mene samo jedan par pogodio od 10......pa taj jedini je na natjecanjima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 13, 2009 Laku noć..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 13, 2009 Laku noć..... Laku Noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 13, 2009 Sretno Haaaaaaa...nista od srece 2 brejka za Stepaneka! A mec nije ni poceo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 13, 2009 Nek preda mec ovaj argentinac i nek sapsi i mene i sebe. 4 gem se igrao jedno 10 minuta mozda, ADV se samo menjao, al Stepanek ga ubija izlascima na mrezi. Ubija ga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 13, 2009 (edited) Nek preda mec ovaj argentinac i nek sapsi i mene i sebe. 4 gem se igrao jedno 10 minuta mozda, ADV se samo menjao, al Stepanek ga ubija izlascima na mrezi. Ubija ga. Aaaaaaaaaaaaa predao mec! Haha hvala Argentina boy Edited November 13, 2009 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted November 13, 2009 Uplaćene su nagrade. Expekt je zakon! Oduvek su mi bili na prvom mestu! Quote Share this post Link to post Share on other sites