antonjeta 0 Posted November 14, 2009 Odoh sada pa se cujemo kasnije kada nađem neki dobar par! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted November 14, 2009 Kako je nole expresno oduvao rafu,nikad nisam gledao djokovica ovako sredjenog sa glavom Evidentno Đoković zadnjih mesec dana igra životni tenis, ali je istina i da Nadal trenutno deluje kao Đoković u najgorim danima (nebitno iz kog razloga)... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 14, 2009 Evo po meni danas počinje poklon kladionica: Mladost-Jug Po meni tu ne bi trebalo biti niti malo neizvjesno nego bi Jug to lagano trebao dobiti, ali ipak to je najveći naš derbi!!! Evo ga izašla je na vidjelo ipak kvaliteta Juga u 3/4 Jug vodi 10-6!Lijep koef. 1.80 ipak je bio poklon kao što sam i mislio! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted November 14, 2009 Pozdrav!! Vrlo zanimljiv par na expektu - SUDAN : GABON TIP X2 @ 1,60 pogledajte u analizu..... SUDAN-BENIN Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 14, 2009 Evo ga izašla je na vidjelo ipak kvaliteta Juga u 3/4 Jug vodi 10-6! Lijep koef. 1.80 ipak je bio poklon kao što sam i mislio! Evo Jug pobijedio 14:10!!! :uredu: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 14, 2009 (edited) Zasto se Radek vrlo cesto vrati u igru iako izgleda da je izgubio mec? Zato sto svaku sansu koju dobije za napad na mrezu koristi da dodje do mreze. Prav borac, nikad se ne predaje. Steta sto je pre par godina zbog povrede dugo pauzirao, bio bi u top 3 igraca da nije imao peh u karijeri. P.S. eto tipican poen zasto igraci kao Monfils sucks, dosao do pola puta do mreze i vratio se i normalno kad se tako vratis nazad izgubis poen. Edited November 14, 2009 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
antonjeta 0 Posted November 14, 2009 Sretno svima u daljnjem tijeku dana! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2009 Moj jedan, ali vrijedan Slovaci tukli 1-0 I Dobra Večer svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted November 14, 2009 večer dobra! Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted November 14, 2009 Moj jedan, ali vrijedan Slovaci tukli 1-0 I Dobra Večer svima Kanada promasila 2 penala ali ipak Makedonija zasluzeno dobila..Dobar dobitak Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2009 Kanada promasila 2 penala ali ipak Makedonija zasluzeno dobila..Dobar dobitak Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 14, 2009 Nitko se ne veseli.........pa Hrvatska vodi 5:0 1 :fan1:2 :fan1:3 :fan1:4 :fan1:5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 14, 2009 .....kako to da Bilić nije zvao hajdukovca Anasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 14, 2009 Moj jedan, ali vrijedan Slovaci tukli 1-0 I Dobra Večer svima Cantona, gde je ranije ovaj tiket Quote Share this post Link to post Share on other sites