predrags 1 Posted November 16, 2009 Pozdrav svima ! Molio bih vas ako mi neko može reći kako najbolje iskoristiti one Generic 0.12$ i 024$ SNG tokene. Hvala i sretno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted November 16, 2009 Pozdrav svima ! Molio bih vas ako mi neko može reći kako najbolje iskoristiti one Generic 0.12$ i 024$ SNG tokene. Hvala i sretno! pod sng turnirima ih odigraš Quote Share this post Link to post Share on other sites
predrags 1 Posted November 16, 2009 pod sng turnirima ih odigraš A jesu li ti turniri u određenim danima? Gledao sam danas nema ništa slično. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 16, 2009 A jesu li ti turniri u određenim danima? Gledao sam danas nema ništa slično. Kliknes na tab-Sit and Go, i videces milion turnira igraju se non stop 24 casa na dan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted November 16, 2009 Pozdrav svima ! Molio bih vas ako mi neko može reći kako najbolje iskoristiti one Generic 0.12$ i 024$ SNG tokene. Hvala i sretno! Generic 0.12$ ti sluzi za igranje bilo kojeg SNG kojem je upad $0.10 + $0.02---Ime turnira npr. Helsinki i Jakarta a ovaj od 0.24$ isti princip, znaci upad $0.20+$0.04---Ime turnira npr. Santiagno i Newcastle.. Nadam se da sam ti pomogao Quote Share this post Link to post Share on other sites
predrags 1 Posted November 16, 2009 Hvala prijatelji svima na pomoći. Sad sam skužil kaj znači to SNG. Još jednom hvala i puno para! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Matricar 0 Posted November 23, 2009 i mene je to zanimalo hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites